الگوی فرایندی ارزشیابی خط مشی دستورالعمل اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد،حسابداری و بانکداری
- کد COI اختصاصی: ICMEAB19_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 69
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک منابع انسانی دانشگاه تهران
عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) - دکترای مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
ارزشیابی خط مشی های عمومی دستورالعمل اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، به منظور سنجش میزان کارآمدی و اثرات مختلف سیاست های اجرایی آن می شود. این فرآیند به ویژه در نظام های دولتی و عمومی اهمیت زیادی دارد. شامل تحلیل هایی است که بر مبنای داده های موجود انجام می شود. ارزشیابی خط مشی به عنوان یک ابزار مدیریتی، از تجربیات گذشته برای بهبود تصمیم گیری ها و صحنه های آینده استفاده می کند تا سیاست گذاران را در شناخت چالش ها و فرصت های تصمیم گیری آینده یاری رساند. در این پژوهش، از روش تحلیل محتوای کیفی به منظور کدگذاری داده های مربوط به فرآیند ارزشیابی خط مشی ها استفاده شده است. پژوهش حاضر به بررسی سه مشکل مرتبط با تدوین، اجرا و ارزیابی خط مشی پرداخته شده است. یافته ها نشان می دهند که بسیاری از مشکلات مربوط به ضعف در مشارکت ذی نفعان، نبود شاخص های مناسب برای اندازه گیری اثرات خط مشی ها و تحلیل سطحی از پیامدها می گردد.کلیدواژه ها
ارزشیابی خط مشی, دستورالعمل اجرایی, مدیریت خدمات کشوری, تحلیل محتوای کیفی, مشکلات تدوین, مشکلات اجرا, مشکلات ارزیابیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.