تاثیر فین تک بر بهره وری بانک ها و کاهش هزینه های نیروی انسانی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC13_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 68
نویسندگان
استاد یار گروه حسابداری، واحد سمنان دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
این تحقیق به بررسی تاثیر فناوری های مالی (فین تک) بر بهره وری بانک ها و کاهش هزینه های نیروی انسانیمی پردازد. با توجه به تحولات سریع در حوزه فناوری و ظهور فین تک، هدف این مطالعه ارزیابی تاثیر اینفناوری ها بر عملکرد و کارایی موسسات مالی است. برای دستیابی به این هدف، از روش رگرسیون حداقلمربعات معمولی (OLS) استفاده شده و داده های مربوط به چندین بانک در کشورهای مختلف جمع آوری وتحلیل شده است.نتایج نشان میدهند که فین تک به طور معناداری موجب افزایش بهره وری بانک ها و کاهش هزینه های نیرویانسانی می شود. به ویژه، اتوماسیون فرآیندها، استفاده از هوش مصنوعی در خدمات مشتری و تجزیه و تحلیلداده ها به بهبود کارایی و کیفیت خدمات بانکی منجر می گردد. علاوه بر این، این تحقیق به بررسی تاثیراتاجتماعی و اقتصادی فین تک، از جمله بهبود دسترسی به خدمات مالی، افزایش شفافیت و کاهش نابرابری ها درنظام مالی می پردازد .یافته های این مطالعه بر اهمیت پذیرش و سرمایه گذاری در فناوری های نوین مالی تاکید میکنند و به بانک ها وموسسات مالی توصیه می شود که با انطباق با این تغییرات، به عنوان بازیگران کلیدی در بازار رقابتی باقی بمانند.در نهایت، این مطالعه پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده ارائه می دهد که میتواند به درک عمیق تر تاثیرات فین تکدر صنعت مالی و شناسایی چالش های موجود در پذیرش آن کمک کند.کلیدواژه ها
فین تک، بهره وری، نیروی انسانی، بازار رقابتی، رشداقتصادیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.