شناسایی سوگیریهای تصمیم گیری در فرآیند شکست کسب و کارهای کوچک و متوسط
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF14_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 80
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
دانشیار مجتمع دانشگاهی مدیریت و مهندسی صن ایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده
برخی از پژوهشها یکی از ریشه های شکست کسب و کارها را تصمیمات کارآفرینان و مدیران آنها دانسته اند. آنها در تصمیم گیری های خود چندان از مدلهای عقلایی تصمیم گیری پیروی نمی کنند و از این رو ممکن است دچار جهت گیری ها و سوگیریهای خاص در تصمیمات خود بشود بنابراین شناسایی این سوگیریهای تصمیم گیری در فرآیند شکست کسب و کارها بسیار حائز اهمیت است. از این رو پژوهش حاضر سوگیریهای تصمیم گیری را در فرآیند شکست کسب و کارهای کوچک و متوسط در تهران بر اساس مدل کروتزن و ون کیلی و در هر یک از مراحل فراین شکست کسب و کار شناسایی کرد. بدین منظور از روش تحقیق کیفی استفاده شد و با گستره ای از کارآفرینان و مدیران کسب و کارهای کوچک و متوسط شکست خورده در تهران که با روش نمونه گیری هدفت انتخاب شده بودند مصاحبه نیمه ساختار یافته انجام گرفت. داده های پژوهش در مصاحبه هفتم به اشباع نظری رسید. نتایج پژوهش نشان داد که در مرحله خاستگاه شکست خوش بینی زیاد از حد در مرحله ظهور علائم اولیه شکست باور به قانون اعداد کوچک در مرحله ظهور علائم بحرانی شکست تشدید تعهد و در مرحله ورشکستگی در دسترس بودن به عنوان رایج ترین سوگیریهای تصمیم گیری شناسایی شدند. در پایان پیشنهادات کاربردی و پیشنهاداتی برای پژوهشهای آتی ارائه شدند.کلیدواژه ها
سوگیریهای تصمیم گیری شکست کسب و کار کسب و کار کوچک و متوسطمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.