استفاده از چت باتهای هوشمند در خدمات پس از فروش مطالعه موردی: (خودروسازی)

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ، بهره وری و کیفیت
  • کد COI اختصاصی: IPQCONF14_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 78
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمجتبی ریگی

علیرضا شهرکی

استاد راهنما

چکیده

این تحقیق به بررسی تاثیر فناوریهای نوین مانند چت باتهای هوشمند واقعیت افزوده و بلاکچین در بهبود خدمات پس از فروش در صنعت خودروسازی میپردازد با توجه به اهمیت بهبود تجربه مشتری کاهش هزینه ها و افزایش کارایی در خدمات پس از فروش استفاده از این فناوری ها به عنوان راهکارهای نوآورانه مطرح شده است. روش تحقیق از نوع توصیفی - تحلیلی بوده و با استفاده از منابع معتبر و مقالات علمی تاثیرات این فناوریها در فرآیندهای خدمات پس از فروش تحلیل شده است. یافته ها نشان میدهند که چت باتها موجب پشتیبانی ۲۴ ساعته و شخصی سازی خدمات واقعیت افزوده به بهبود فرایند آموزش و کاهش خطاهای انسانی کمک کرده و بلاکچین به افزایش شفافیت و امنیت در مدیریت گارانتی ها و ردیابی قطعات یدکی میپردازد. در نهایت نتایج نشان میدهند که این فناوری ها به بهبود کیفیت خدمات کاهش هزینه ها و افزایش رضایت مشتریان در صنعت خودروسازی منجر میشوند.

کلیدواژه ها

چت باتهای هوشمند، خدمات پس از فروش، خودروسازی، اتوماسیون خدمات ، پشتیبانی مشتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.