بررسی روش های نظارت بر کیفیت تولید در بستر اینترنت اشیاء با استفاده از یادگیری ماشین
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF14_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 86
نویسندگان
گروه مهندسی صنایع، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران
گروه مهندسی صنایع، واحد اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ایران
گروه مهندسی کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران
چکیده
کنترل کیفیت یکی از مهمترین فرآیندها در صنعت و تولید است. هدف از سیستم های کنترل کیفیت تشخیص سطح کیفی محصول شناسایی عوامل موثر بر سطح کیفی محصول در خط تولید آنجایی که نظارت دائم بر خط تولید و بررسی همه محصولات تولید شده میتواند به نیروی انسانی زیاد و صرف زمان بالایی نیاز داشته باشد. از این رو سیستم های خودکار بر اساس یادگیری ماشین در زمینه نظارت بر کنترل کیفیت، می تواند چاره سازی مشکلات بیان شده باشد. تجمیع فناوری اینترنت اشیاء با روش های یادگیری ماشین این فرصت را ایجاد کرده است تا نیروی انسانی با کمترین دخالت در فرایند کنترل کیفیت نیازهای نظارتی بر کیفیت محصولات در خطط تولید را برآورده سازد. مشکلی که در این میان وجود دارد. حجم و تنوع داده های تولید شده در بستر اینترنت اشیاء در واحدهای تولیدی است که موجب کاهش دقت پیش بینی سطح کیفی محصولات جدید در خط تولید میشود. از این رو به منظور غلبه بر چالش یاد شده، رویکردهای مبتنی بر داده کاوی و روشهای یادگیری ماشین به منظور افزایش دقت فرایند نظارت بر کنترل کیفیت در بخش تولید با بهره برداری از دستگاه های متصل به اینترنت اشیاء، ضروری به نظر می رسد. از این رو در این مقاله روش های نظارت بر کیفیت تولید در بستر اینترنت اشیاء با استفاده از یادگیری ماشین بررسی شده ست.کلیدواژه ها
فرایند کنترل کیفیت، خط تولید ، داده کا وی ،اینترنت اشیاء، یادگیری ماشین.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.