استانداردسازی نوآوریها در سازمان و تاثیر آن بر ابزارهای کیفی و اخذ گواهینامه های کنترل کیفیت
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF14_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 52
نویسندگان
دانشجو دانشگاه پیام نور مرکز بین المللی کیش
استاد راهنما دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان
چکیده
مقدمه در دنیای پرشتاب امروز استانداردسازی نوآوریها به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی برای بهبود کیفیت افزایش رقابت پذیری و اخذ گواهینامه های کنترل کیفیت نقش حیاتی ایفا میکند. پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر استانداردسازی نوآوری ها بر بهبود ابزارهای کیفی و تسهیل اخذ گواهینامه های کنترل کیفیت در سازمانها انجام شده است. روش شناسی این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش توصیفی پیمایشی است. داده ها از طریق سه پرسشنامه محقق ساخته که روایی و پایایی آنها تایید شده است گردآوری شد. جامعه آماری شامل اساتید و متخصصان حوزه مهندسی صنایع و استانداردسازی بود و تعداد ۲۰۰ نفر به صورت تصادفی انتخاب شدند. تحلیل داده ها با استفاده از آزمونهای آماری توصیفی و استنباطی تحلیل عاملی تاییدی و اکتشافی و نرم افزار SPSS نسخه ۲۴ انجام شد. یافته ها نتایج نشان داد پنج عامل کلیدی بر استانداردسازی در سازمان تاثیر گذارند مقررات (۰٫۴۸۷)، افزایش )۰٫۳۹۶( واکنش پذیری (۰٫۳۷۶) فنی و بهره وری (۰٫۵۳۶) تحقیق و توسعه (۰٫۵۴۱) و ریسک نوآوری همچنین استانداردسازی از طریق بهبود ابزارهای کیفی و کاهش خطا، فرایند اخذ گواهینامه های کنترل کیفیت را تسهیل میکند. یافته ها نشان میدهد که استانداردسازی نوآوریها میتواند به ارتقای کیفیت بهبود عملکرد سازمانی و افزایش رضایت مشتریان کمک کند این عوامل باید به طور ویژه در برنامه ریزیهای راهبردی سازمانها مورد توجه قرار گیرند.کلیدواژه ها
استانداردسازی نوآوری ابزارهای کیفی گواهینامه کنترل کیفیت بهرهوری، تحقیق و توسعهمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.