روشهای هیورستیک برای بالانسینگ مجدد خط تولید باتری خودرو
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF14_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 80
نویسندگان
دانشجوی دکتری گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران ایران
عضو هیات علمی، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران ایران.
چکیده
سازمانها برای باقی ماندن در بازار و ایجاد مزیت رقابتی باید بتوانند از ظرفیت تولید بهره مندی کافی را ایجاد کنند. یکی از روش هایی که باعث میشود بهره مندی و بهره وری خط تولید افزایش پیدا کند روش بالانس کردن خط تولید است. تکنیک های زیادی برای بالانسینگ خط تولید وجود دارد اما بر اساس مطالعه ادبیات پیشین مشخص شد که چهار روش هیورستیک Network LCR ،KWM RPW ، به عنوان متداول ترین و پر کاربردترین روشهای بالانسینگ خط تولید است. هدف این مقاله این است که کاراترین روش را برای بالانسینگ مجدد خط تولید شناسایی کند در این مقاله خط تولید باتری خودرو به عنوان مثال واقعی در نظر گرفته شده است و چهار روش مذکور بر روی آن اجرا شده است. شاخص کارایی BE و هموار سازی SI برای هر روش محاسبه شده است. نتایج نشان داد با استفاده از شاخص های ناکارایی هموار سازی بالانسینگ بهره مندی و زمان بیکاری طراحی ایستگاههای تولید روش LCR بهترین روش بالانسینگ در بین این چهار روش است به کارگیری پر کاربردترین روشهای هیورستیک بالانسینگ به طور همزمان و تشخیص بهترین روش در یک مطالعه موردی برای تولید باتری خودرو ارزش افزوده ای است که این مقاله به آن پرداخته است.کلیدواژه ها
بالانسینگ خط تولید Network LCR ،KWM RPWمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.