عوامل پیاده سازی چابکی در سبد پروژه
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF14_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 84
نویسندگان
استادیار دانشگاه مالک اشتر
دانشیار دانشگاه مالک اشتر
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
چکیده
امروزه صنایع مختلف نیاز به کاهش هزینه، مدیریت درست منابع، افزایش بهره وری، و مدیریت آسانتر و ایمنتر جهت دستیابی به سبد محصول بهینه دارند. همچنین، نیازمندیهای سبد پروژه به دلیل تغییرات بازار بازخورد مشتری و محدودیت منابع بیش از پیش نمایان شده و اهمیت رویکرد چابکی در محیط سبد را بیشتر نموده است. با توجه به مشکات احصا شده بنظر میرسد یکی از ابزارهای مفید جهت حل آنها استفاده از رویکرد چابکی در سبد پروژه ها است. مدیریت چابک به تیمها اجازه میدهد تا با تقسیم سبد پروژهها مراحل کوچکتر و تنظیم اولویتها در صورت نیاز، به سرعت به این تغییرات پاسخ دهند. هدف اصلی این مقاله، شناسایی عوامل چابکی برای مدیریت سبد پروژه در طول چرخه حیات است. چگونه فرآیند مدیریت سبد باید تعریف شود تا با روشهای توسعه چابک سازگار بوده و بتواند اهداف راهبردی سازمان را تحقق دهد. در این مقاله مدل پیاده سازی چابکی در صنعت مربوطه و در مراحل چرخه حیات از طریق دلفی فازی و معادات ساختار تفسیری ISM استخراج گردید. مدیران صنعت و تصمیم گیران میتوانند با کمک نتایج این مقاله با تمرکز بر تحویل تدریجی و بهبود مستمر، به سرعت بخشیدن به زمان رسیدن به بازار برای پروژههای درون سبد برسند.کلیدواژه ها
سبد پروژه ، چابکی.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.