ارائه مدل تلفیقی از تاپسیس فازی بازه ای و تحلیل خاکستری وزنی برای انتخاب تامین کننده سبز-چابک در صنعت ساخت و ساز
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF14_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 73
نویسندگان
دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران
چکیده
ساخت و ساز که یک تجارت مبتنی بر پروژه است خطرات زیست محیطی قابل توجهی را به همراه دارد و بنابراین مدیریت زنجیره تامین در ساخت و ساز حیاتی است. برای اجرای موفقیت آمیز یک پروژه تامین کنندگانی که با هدف پروژه همسو هستند باید برای پیمانکار انتخاب شوند. چالش در شناسایی تامین کنندگانی است که نه تنها معیارهای شیوه های سبز پایداری محیطی را برآورده میکنند بلکه چابکی پاسخ سریع به تغییرات و تقاضاها را نیز نشان میدهند. مساله انتخاب تامین کننده سبز و چابک در زنجیره تامین صنعت ساخت و ساز نیازمند روشهایی است که بتواند با عدم قطعیت ها و ابهامات مقابله کند برای مقابله با این چالش دو روش تجزیه و تحلیل خاکستری و تاپسیس فازی فاصله ای برای انتخاب تامین کننده استفاده میشود. تجزیه و تحلیل خاکستری و تاپسیس فازی بازه ای بهبود یافته دو روشی هستند که را محل هایی را با گنجاندن اطلاعات نامشخص و ناقص در فرآیند تصمیم گیری ارائه میدهند با استفاده از این روشها شرکتهای ساختمانی میتوانند تصمیمات آگاهانه تر و قوی تری برای انتخاب تامین کننده اتخاذ کنند که با اهداف پایداری و چابکی آنها همسو باشد. تحلیل خاکستری تامین کنندگان را بر اساس معیارهای عملکرد آنها ارزیابی میکند و فهرست رتبه بندی شده ای از تامین کنندگان بالقوه را ارائه میدهد. هم عوامل کمی و هم عوامل کیفی را در نظر میگیرد و به تصمیم گیرندگان اجازه میدهد تا با عدم قطعیت ها و ابهامات برخورد کنند. نتایج نشان داد مدیریت پسماندها در معیارهای سبز و تامین انعطاف پذیر در تامین مواد نایاب در معیارهای چابکی مهمترین معیارها میباشند.کلیدواژه ها
انتخاب تامین کننده سبز چابکی زنجیره تامین صنعت ساختمانی تصمیم گیری چند معیارهمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.