قصه درمانی: راهکاری برای کنترل و کاهش اضطراب و افسردگی در کودکان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی ایده های تحول آفرین در زمینه مطالعات فرهنگی و آموزشی در آموزش و پرورش با تاکید بر اقدام پژوهی، درس پژوهی و روایت پژوهی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CSECONFE01_1872
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 38
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا عنایتی

کارشناسی ریاضی کاربردی

چکیده

اضطراب و افسردگی از جمله مشکلات روانی شایع در کودکان هستند که تاثیرات منفی بر رشد اجتماعی، عاطفی و شناختی آن ها دارند. یکی از روش های موثر در درمان این اختلالات، قصه درمانی است که به ویژه برای کودکانی که قادر به بیان کلامی احساسات خود نیستند، مفید است. این روش درمانی از طریق استفاده از داستان ها و قصه ها به کودک کمک می کند تا با احساسات خود آشنا شده و مهارت های مقابله با مشکلات را بیاموزد. قصه درمانی باعث افزایش اعتماد به نفس، عزت نفس و احساس کنترل در کودک می شود و به او این امکان را می دهد تا از طریق شبیه سازی و تخیل به حل مشکلات خود بپردازد. این مقاله به بررسی تاثیر قصه درمانی بر کاهش اضطراب و افسردگی در کودکان و شیوه های عملی استفاده از این روش می پردازد.

کلیدواژه ها

قصه درمانی، اضطراب، افسردگی، کودکان، روش های درمانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.