بررسی خشکسالی با،spi دهکها،درصدی از نرمال،دنباله ها در حوضه ی رودها و تاثیر آن بر کیفیت آبها،مطالعه موردی(اروند خرمشهر)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی ومحیط زیست سالم
- کد COI اختصاصی: SADHE02_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 717
نویسندگان
دانشجوی اقلیم شناسی
چکیده
الگوهای جدید آب و هوایی باعث شدیدتر شدن امواج گرمایی و خشکسالی در برخی نواحی جهان بخصوص در منطقه خاور میانه شده است و خشکسالی یک دوره شرایط خشک غیر عادی است که به اندازهی کافی دوام داشته باشدوباعث عدم تعادل درمنابع آبی میشود چون کارون بزرگ(کارون ودز)آب شرب 86 درصد جمعیت و 65 درصد نیازکشاورزی استان را تامین میکند،همچنین صنایع متعددی از استان به اینآب وابسته است، بنابراین باید توجه بیشتری به این منبع اب داشته باشیم در این تحقیق داده های بارش ایستگاه خرمشهر با استفاده از نرم افزارهایspss,Excelوبا روش توصیفی وهمبستگی خشکسالی مورد بررسی قرار گرفت .ابتدا با ازمون ران تست همگنی داده ها مورد بررسی قرار گرفت که تصادفی بودن انها پذیرفته شد.بعد باروشهای دهکها، دنبا له ها،بارش استاندارد،درصدی از نرمال سالهای خشک مشخص شد که بهترین روش در تعیین شدت ومدت خشکسالیspi،بودکه توانست مدت وشدت خشکسالی ها را در مقیاس های مختلف نشان دهدوهمچنین مشخص شد که در سال های اخیر خشکسالی ها بیشتر شده اند . چون سالهای خشک خیلی پراکنده بودند 40 سال( 1346 تا 1386 )به چهار دوره تقسیم شد . چون سالها ی خشک خیلی پراکنده بودند 40 سال( 1346 تا 1386 )به چهار دوره تقسیم شد که در بیشتر روش ها دوره ی آخر خشکسالی شدید بود با 48spi ماهه 114 ماه خشکسالی بر این دوره حاکم بوده است. در بررسی کیفی آب در برخی موارد تغییرات بسیار شدیدی در کیفیت آن مشاهده گردید.افزایش هدایت الکتریکی، افزایش کلر،سختی آب ،سدیم .....از دیگر نتایج این تحقیق بوده استکلیدواژه ها
هدایت الکتریکی-سدیم-کیفیت رودها شاخصهای خشکسالی – شاخص بارش استاندارد-مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.