بررسی حقوقی جرایم جاسوسی و افشای اطلاعات در فضای مجازی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی وکالت، حقوق و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: RIGHTSCONF04_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
دانشگاه آزاد واحد همدان
چکیده
اینترنت علی رغم تمامی امکانات و اطالع رسانی در عرصه بین المللی که برای ما به ارمغان آورده است، ولی متاسفانه بعضی از افراد سودجو و فرصت طلب با فراگیرفتن مهارت و دانش الزم، راه های ورود به سیستم های کامپیوتری دولتی و خصوصی و... را به دست آورده اند که موجب بروز مشکلات و خسارات فراوانی گردیده است و با توسعه و تحول اینترنت، در مقابل انقلاب عظیمی در ایجاد جرایم در سطح بین المللی بوجود آمده است. لذا در بیشتر کشورهای دنیا جرایم اینترنتی بعنوان یک معضل حاد و بسیار مهم تلقی می گردد و دولت ها در صدد پیدا نمودن راه حل های مختلفی در جهت جلوگیری از وقوع آن می باشند. در حال حاضر جرایم اینترنتی با اشکال مختلفی صورت می پذیرد که عبارتند از: کالهبرداری اینترنتی، جاسوسی اینترنتی، سوءاستفاده از شبکه های تلفنی، سوءاستفاده از کارت های اعتباری، وارد کردن ویروس به کامپیوتر های دیگر، پولشویی و... در این تحقیق، پس از مقدمه به بررسی تاریخچه جرایم کامپیوتری، تبیین مفهوم و ماهیت جرایم اینترنتی، بررسی انواع مختلف جرایم اینترنتی، بررسی نقاط قوت و ضعف قوانین و ارائه راهکارهای مناسب برای پیشگیری از وقوع جرایم کامپیوتری خواهد پرداخت.کلیدواژه ها
جرایم اینترنتی, جاسوسی, افشای اطلاعات, فضای مجازیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.