بررسی تاثیر سواد دیجیتالی بر بازار بیمه الکترونیک و رضایت خاطر مشتریان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی مهندسی عمران، معماری، مصالح ساختمانی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: CAUCONG04_229
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 112
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهری حسینی

چکیده

توسعه تکنولوژیکی به خصوص در زمینه ارتباطات از راه دور و فناوری اطلاعات، صنعت بیمه را در دنیا متحول ساخته است. با توسعه این تکنولوژی ها، تجارت الکترونیک نوید تحولات جدیدی را می دهد. بکارگیری تجارت الکترونیک به شرکت های بیمه امکان می دهد راهی مستقیم و ارزان برای تبادل اطلاعات، محصولات و خدمات ارائه دهند. فشارهای رقابتی، تجاری و نیز انتظارات در حال تغییر مشتریان به کارگیری فناوری اطلاعات را بیش از پیش ضروری ساخته است. امروزه ارائه خدمات الکترونیکی و ورود شرکت های بیمه به بازارهای خدمات الکترونیکی یک امر اجتناب ناپذیر است. در بازار خدمات مالی، رقابت فزاینده محیطی منجر به یک الزام رقابتی برای بهره گیری از کانال های جدید ارائه خدمات گردیده است. یکی از تازه ترین کانال های ارائه خدمت، بیمه الکترونیکی است. سواد دیجیتالی یک مفهوم گسترده ای است و توسعه آن پیوستاری از کسب مهارت های سودمند از شایستگی های تولیدی و استراتژیک تا مهارت های شناختی را شامل می شود. اصطلاح سواد دیجیتالی به فرآیندهای شناختی اشاره دارد که افراد در طول استفاده از اطلاعات چند کیفیتی رایانه محور، در آن سهیم می شوند. اگر چه محققان متعددی تاثیر سواد الکترونیک بر صنعت های امروزی را مطالعه کرده اند، اما هنوز چالش های برجسته زیادی برای دیجیتالی شدن سازمان ها وجود دارد. بنابراین، مهارت های سواد اطلاعاتی باید زیربنای یادگیری الکترونیکی باشد. برای محک زدن میزان پیشرفت سازمان ها و کارمندانشان از نظر سواد اطلاعاتی و دیجیتالی می توان به نحوه فروش و خدمات ارائه شده آنها در عرصه الکترونیکی اشاره کرد. شرکت های بیمه نباید فقط به دنبال مشتریان باشند بلکه باید به دنبال راه هایی در کسب رضایتمندی آنان باشند. عصر الکترونیک و ارتباطات، مجهز بودن شرکت ها در تکنولوژی های به روز، نقش بسزایی در رضایت مشتریان صنعت بیمه دارد. عصر الکترونیک اهمیت و ارزش اطلاعات را برای حل مسایل، مشکلات و تصمیم گیری صحیح می داند؛ می داند که اطلاعات، هر چه روزآمدتر و جدیدتر باشند، با ارزش تر هستند. در نتیجه همواره به دنبال اطلاعات جدید است، استراتژی هایی برای جست وجوی بهتر طراحی می کند.

کلیدواژه ها

سواد دیجیتالی, بیمه الکترونیکی, رضایت مشتریان, تجارت الکترونیک, فناوری اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.