تحولی نوین در صنعت ساخت و ساز با پنلهای اکسید منیزیم
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی مهندسی عمران، معماری، مصالح ساختمانی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CAUCONG04_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 108
نویسندگان
پژوهشگر، گروه معماری، شرکت رویان نوین معماری شهر
پژوهشگر، گروه مکانیک، شرکت رویان نوین معماری شهر
چکیده
مفهوم پایداری، نتیجه آگاهی بشر نسبت به مسائل محیط زیست و مشکالت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می باشد. یکی از مهمترین اهداف توسعه پایدار، حفظ طبیعت و اصلاح نگاه به آن است و تجلی توسعه پایدار در حوزه محیط ساخته شده، معماری پایدار نامیده می شود. با این که نتایج بحران های امروزی به خوبی شناسایی شده اند ولی بسیاری از راه حل های ارائه شده نسبت به مشکلات محیطی در معماری پایدار به نظر ناکارآمد و ناقص می باشد چرا که با وجود راه حل هایی که در جهت رفع مشکلات محیطی در معماری بر می آید اما رویکرد آنها نسبت به طبیعت همچنان گسسته است و ارزش همیشگی طبیعت احیا نشده باقی می ماند. مصالح سبز دوستدار محیط زیست، قابل تجزیه به صورت زیستی، تجدیدپذیر و قابل بازیافت می باشند. هدف از کاربرد این مصالح در ساختمان های سبز کاهش آسیب آن بر روی محیط و منابع انرژی و طبیعت است، بنابراین با توجه به نقش پررنگ مصالح سبز در معماری پایدار در این مقاله به معرفی مصالح سبز پنلهای اکسید منیزیم که قابل کاربرد در ساختمان های سبز با توجه شرایط محیطی کشور ایران و همچنین هماهنگی که این نوع مصالح با معماری پایدار در جهت بهره برداری مناسب از منابع و انرژی، جلوگیری از آلودگی هوا و مطابقت آنها با محیط است پرداخته می شود. استفاده از پانلهای اکسید منیزیم در ساختمان سازی با مزایای خاصی همراه است. از مهمترین مزایای استفاده از این پانل ها می توان به کاهش هزینه های ساخت و ساز و افزایش طول عمر مفید ساختمان اشاره کرد. پانل منیزیم اکسید جزو مصالح ساختمانی با تکنولوژی پیشرفته است که در مقایسه با محصولات سنتی ساخته شده از چوب، گچ و سیمان، عملکرد بهتری در ساختمان سازی دارند. آنها با دوام و با کیفیت هستند و باعث استحکام ساختمان می شوند. از طرفی هم استفاده از آنها از نظر اقتصادی کاملا مقرون به صرفه است. اکسید منیزیم که معمولا منیزیا نیز نامیده می شود، یک ماده معدنی همه کاره است. حتی وقتی به عنوان بخشی از مخلوط سیمان استفاده می شود و به صورت صفحات سیمانی نازک تولید می شود. آنها در ساخت و ساز ساختمان های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.کلیدواژه ها
پانلهای اکسید منیزیم, معماری پایدار, مصالح سبز, MgOمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.