افزایش تعامل و انگیزه در کلاس از طریق ابزارهای هوش مصنوعی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی نگرش های نوین در مسائل آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: EDPNU01_2874
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 49
نویسندگان
کاردانی تربیت مربی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان
کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
چکیده
در دنیای امروز که فناوری اطلاعات و ارتباطات با سرعتی بی سابقه در حال پیشرفت است، هوش مصنوعی به عنوان یکی از پیشگامان تغییر در حوزه های مختلف از جمله آموزش مطرح شده است. کاربرد ابزارهای هوش مصنوعی در کلاس های درس می تواند به افزایش تعامل دانش آموزان و انگیزه آنها در یادگیری کمک شایانی نماید. این مقاله با بررسی مبانی نظری تعامل و انگیزه در محیط های آموزشی، به تحلیل نقش فناوری های نوین، به ویژه هوش مصنوعی، در بهبود فرآیند یادگیری می پردازد. از سوی دیگر، با مروری بر تجربیات و پژوهش های انجام شده در ایران مانند مطالعات انجام شده در دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز و پژوهش های گروه های مختلف آموزشی، نقاط قوت و چالش های این رویکرد مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه به ارائه راهکارهای عملی جهت استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در کلاس های درس پرداخته می شود تا با به کارگیری استراتژی های مناسب، تعامل بین معلم و دانش آموز افزایش یافته و انگیزه یادگیری بهبود یابد.کلمات کلیدی:کلیدواژه ها
تعامل در کلاس، انگیزه یادگیری، هوش مصنوعی، فناوری آموزشی، ایراناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.