خطر و مقیاس های استحکام در طراحی شبکه زنجیره تامین در شرایط عدم اطمینان تقاضا
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت، بازرگانی، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: ICMB05_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 64
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد تهران
چکیده
تحقیق حاضر با هدف بررسی و تعیین خطر و مقیاس های استحکام در طراحی شبکه زنجیره تامین در شرایط عدم اطمینان تقاضا انجام شده است. پژوهش حاضر از نوع تحقیقات مقایسه ای بوده و با توجه به ماهیت موضوع از نوع پیش رویدادی و آینده نگرانه تلقی می گردد. در این تحقیق شرکت های شیشه و بلور کاوه با مرکزیت شهر اصفهان مورد بررسی قرار گرفته، ضمن این که پرسشنامه در بین ۳۰ نفر از مدیران و مسئولان شرکت توزیع شده است. داده های مورد نیاز در جهت تجزیه و تحلیل تحقیق را از طریق شبیه سازی سیستم های اجرایی تولید (MES) در دو نوع چیدمان مستقیم و سلولی یافت گردیده و مقایسه ی زمان های مصرف شده در تمام ابعاد زنجیره تامین و قیاس با شیوه ی آرمانی نتایج حاصل شده اند. به منظور طراحی نوع چیدمان به صورت شبیه سازی شده در شبکه زنجیره تامین و جهت طراحی و ارزیابی مدل در جهت زمان بندی آرمانی نیز از نرم افزار LINGO و در جهت بررسی همبستگی های متغیرها از نرم افزار SPSS استفاده شده است. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که ابعاد خطرآمیز در طراحی محل تشکیلات تولید، طراحی شیوه ذخیره سازی و طراحی شیوه های حمل و نقل موثر است. اما با توجه به یکسان بودن مرحله تولید در طراحی نمی توان تغییری در بعد تولید ایجاد کرد، این در حالی است که ابعاد خطرآمیز در طراحی شیوه ی ذخیره سازی و شیوه ی حمل و نقل موثر است. ضمن این که مقیاس های استحکام در طراحی محل تشکیلات تولید، طراحی شیوه ذخیره سازی و طراحی شیوه های حمل و نقل در شرایط عدم اطمینان تقاضا اثرگذار است. ضمن این که نتایج نشان می دهد که با تغییر در نوع چیدمان ابزار و وسایل کارخانه می توان تغییر اساسی در زمان بندی تولید و کاهش چشم گیر آن داشت.کلیدواژه ها
خطر, مقیاس های استحکام, شبکه زنجیره تامین, عدم اطمینان تقاضامقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.