رابطه سواد اطلاعاتی مدیران با کیفیت عملکرد آنان در مدارس ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی مهارت های معلمی
- کد COI اختصاصی: KHZCONF01_231
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 57
نویسندگان
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی، جویبار
چکیده
عصر کنونی را به دلیل سیر صعودی افزایش اطالعات و رشد سریع علم و اهمیت آن در داشتن زندگی با کیفیت باال، عصر دانایی نامیدهاند در چنین فضایی مدیران، نیازمند دستیابی به توانمندیهای جدید علمی و اطلاعاتی هستند که بتوانند هماهنگ با مقتضیات زمان به پویایی خود و سازمان تحت سرپرستی شان کمک نمایند. زندگی کردن در عصر و زمانهای که اطلاعات آن در سطح وسیع و جهانی، ثانیهای و دقیقهای تغییر می کند، به توانایی در انعطاف پذیری و ایجاد تحول نیاز دارد. مدیر مدرسه در مقام رهبر و اداره کننده محیط علم و دانش به عنوان مرکز اشاعه دهنده اطلاعات و آگاهی ها به دیگر افراد جامعه، باید این مهارت را داشته باشد که یافته های جدید علمی را به موقع به همکاران خود برساند و آنها را با نظارت و کنترل مدیریتی صحیح، با شیوه های مختلف اخذ اطلاعات آشنا نماید. از جمله راه های متعدد کسب اطلاعات می توان به دو روش از جمله: ۱. روش کتبی یا سنتی و عمومی، (که اکثر افراد دانش پژوه از این طریق علوم را اتخاذ می کنند، زیرا آسانترین روش کسب اطلاعات می باشد و نیاز چندانی به مهارت و تبحر ندارد و تقریبا همه افراد می توانند بدون نگرانی و استرس اطلاعات مورد نیاز خود را از این طریق کسب نمایند.) ۲. روش ارتباطی یا گفتگو (که غالبا در قالب جلسه و سمینار قابل انجام می باشد). در فرآیند مدیریتی ارتباط به معنای تالش برای تغییر شرایط محیط سازمان و تحت تاثیر قرار دادن و کنترل علمی و عملی کارکنان، و نیز هدایت آنان تعریف می شود.کلیدواژه ها
سواد اطلاعاتی, توانمندی مدیران در مدارس, مهارت, دانشمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.