ارزیابی ایمنی پیمانکار با استفاده از تکنیک Future Workshop
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: چهارمین همایش سراسری بهداشت حرفه ای ایران
- کد COI اختصاصی: NCOHS04_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1356
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان
کارشناس شرکت برق باختر
چکیده
تلاش در به کارگیری و استقرار اصول ایمنی بدون توجه به تمام عناصر سیستم ایمنی، موفقیتآمیز نخواهد بود. یکی از عناصر بحرانی سیستمهای ایمنی، انسان است. در صنایع امروز پیمانکاران نقش اساسی در ارتفاع ایمنی ایفا میکنند. از طرف دیگر مشخص شده است که تحمیل اصول ایمنی اگر بدون در نظر داشتن علایق و خصوصیت گروههای هدف باشد مثمرثمر خواهد بود. یکی از متدهای جدید جلب مشارکت روش کارگاه آینده است که هدف آن اعمال نقش کلیه افراد درگیری از طریق شرکت در تصمیمگیریها و قبول مسئولیت در زمینه مسائل مختلف منجمله ایمنی است. در این مطالعه با استفاده از روش یاد شده و با همکاری 60 نفر از پیمانکاران شرکت برق باختر موضوع چرای پیمانکاران نسبت به مسائل ایمنی حساس نیستند؟ مورد ارزیابی قرار گرفته است. یافتههای پژوهش نشان میدهد که از دیدگاه شرکتکنندگان در کارگاه، مهمترین علل مشکل مورد بررسی به ترتیب شامل مسائل مالی (امتیاز: 39) ، نبود نظارت کافی (امتیاز: 34) و نارسایی و کافی نبودن آموزش های ایمنی (امتیاز: 31) میباشد. مشخص گردید که برخلاف پیشبینیهای اولیه پیمانکاران در روزهای اولیه برگزاری کارگاه، دلیل تنها محدودیتهای مالی میباشد. مهمترین راهکارهای پیشنهادی برای کاهش مشکلات، برگزاری دورههای آموزشی مدون، تهیه و تدوین جزوات آموزشی، بازدید از سایتهای معتبر در زمینه ایمنی و تدوین و پیادهسازی دقیق دستورالعملهای نظارتی میباشد.کلیدواژه ها
مشارکت، محیط زیست، کارگاه آیندهمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.