فرصت ها و چالش های حسابداری در بلاک چین
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICAMIB15_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 148
نویسندگان
دانش آموخته ی مقطع کارشناسی ارشد اقتصاد فرهنگ و هنر دانشگاه هنر اصفهان
دانشجوی کارشناسیارشد حسابداری موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش
چکیده
< p> مطالعات زیادی در مورد بلاک چین انجام شده است، با این حال تحقیقات بلاک چین در زمینه حسابداری کمیاب است. این مقاله ویژگی ها و مراحل اعمال بلاک چین در حسابداری را تشریح می کند. این مقاله همچنین عوامل موثر بر کار برد بلاک چین در حسابداری در شرکت ها را شناسایی و اندازه گیری می کند و ثابت می کند که استفاده از بلاک چین بر کیفیت سیستم اطالعات حسابداری شرکت ها تاثیر می گذارد. این مقاله نشان می دهد که گنجاندن بلاک چین در حسابداری به حسابداری در کسب و کار کمک می کند تا امنیت، ایمنی و شفافیت اطالعات حسابداری را بهینه کند. ما داده ها را در مورد ۱۲۰ شرکت تولیدی در شش بخش جمع آوری شد. روش تجزیه و تحلیل داده های اولیه این تحقیق روش مدل سازی معادلات ساختاری SEM می باشد که در این مقاله از نرم افزار PLS برای ارزیابی و سنجش تاثیر هر یک از عوامل بر کاربرد بلاک چین و تاثیر بلاک چین بر سیستم اطالعات حسابداری در شرکت ها استفاده شده است. استفاده از بلاک چین در شرکت بر چهار جنبه سطح فناوری اطلاعات حسابدار، زیرساخت امنیت اطلاعات، آموزش و قانونمندی و مقررات و اطلاعات حسابداری نقش میانجی دارند دارند. بیشترین تاثیر را سطح فناوری اطلاعات حسابدار دارد و به دنبال آن متغیر قوانین و مقررات و اطلاعات حسابداری قرار دارد که دومین تاثیرگذارترین تاثیر را بر روی آن دارد. نتایج نشان می دهد که استفاده از بلاک چین در حسابداری، فناوری اطلاعات و آموزش حرفه ای موضوعات اصلی با تاثیر قابل توجه هستند. موضوع زیرساخت تضمین شده همچنین اثربخشی و کارایی برنامه های بلاک چین را برای سیستم اطلاعات حسابداری تعیین می کند.< /p>کلیدواژه ها
بلاک چین, حسابداری, حسابرسی, قرارداد هوشمند, حسابداری هوشمنداطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.