بررسی ارتباط بین مدیریت سایبرنتیک و مدیریت دانش در سازمان ها
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرایندهای سازمانی
- کد COI اختصاصی: CBPME02_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 129
نویسندگان
دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه قم، قم، ایران
چکیده
هدف از انجام پژوهش حاضر، پرداختن به ارتباط میان مدیریت سایبرنتیک و مدیریت دانش و نقش و تاثیر آنها در مدیریت کارآمد سازمان است. مقاله حاضر یک نوشته مروری است که با رویکرد کتابخانه ای و اسنادی تدوین شده است. جامعه آماری پژوهش، منابع چاپی و الکترونیکی در زمینه اطلاعات، دانش، سایبرنتیک و کاربردهای آن در مدیریت دانش است. نتایج حاصل از این بررسی نشان می دهد که بین مدیریت دانش و ابعاد سایبرنتیک رابطه معنی دار و مثبتی وجود دارد و تایید می کند که عمل به مدیریت سایبرنتیک در سازمان می تواند بر توسعه فرایند های مدیریت دانش تاثیرگذار باشد. هم چنین ویژگی های مدیریت سایبرنتیک همچون وجود بخش های مختلف سازمانی که به خوبی از هم تفکیک شده اند، ارتباطات گسترده سازمانی، واگذاری اطلاعات به موقع به کارکنان، دستورالعمل ها و قوانین روشن سازمانی، گزارش دهی سریع و مداوم، هدفمندی و افزایش تنوع راهکارها در برابر تنوع فعالیت ها باعث می شود که سازمان در کسب، نگهداری و به کارگیری دانش در سطح گسترده سازمانی سهولت بیشتری اقدام نماید.کلیدواژه ها
سایبرنتیک، مدیریت سایبرنتیک، مدیریت دانش، دانش سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.