تعیین راهبردهای گردشگری پایدار ساحلی و توسعه کارآفرینی دراستان بوشهر
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه با رویکرد حکمرانی در گردشگری دریایی و ساحلی
- کد COI اختصاصی: CBME02_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 109
نویسندگان
دانشیار دانشکده کسب و کار و اقتصاد، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر،
مدرس دانشکده کسب و کار و اقتصاد، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
چکیده
توسعه گردشگری ساحلی با محوریت کارآفرینی در استان بوشهر یکی از راهبردهای مدیریتی برای رسیدن به توسعه پایداراست. این مقاله با هدف احصاء راهبردهای گردشگری پایدار ساحلی و به تبع آن توسعه کارآفرینی در استان بوشهر انجام قرار گرفته است. از این رو ابتدا نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها این حوزه شناسایی شده است سپس، با بهره گیری از تکنیک سوات و استفاده از نظر خبرگان، راهبردهای حوزه ی مورد بحث استخراج گردیده است. یافته های این پژوهش حاکی از آن است که از جمله راهبردهای توسعه گردشگری ساحلی در استان بوشهر را می توان: «افزایش تفریحگاه ها و رسیدگی بیشتر به ساحل و آثار تاریخی برای افزایش تمایل گردشگران برای سفر به استان بوشهر در همه فصول سال»، « اختصاص بازارچه سنتی به بخش صنابع دستی (به ویژه صنایع دستی دریاپایه)»، « تعیین ظرفیت ها در مورد محصولات برای ایجاد زیر بنای آن و عدم آسیب رساندن به محیط زیست و ساحل دریا»، «افزایش گشت ها و حمل و نقل دریایی»، « جلوگیری از تصرف فضا های کنار ساحل توسط افراد و بخش خصوصی»، «جلوگیری از تخریب بافت تاریخی و کمک به ترمیم و بازسازی آن»، « افزایش اقامتگاه ها در جهت بهبود حال گردشگران به ویژه در مناطق ساحلی»، «تدوین قوانین و مقررات ویژه جهت استفاده بهینه جاذبه های گردشگری و جلوگیری از تخریب محیط و آلودگی ساحل دریا» را نام برد.کلیدواژه ها
گردشگری پایدار ساحلی، توسعه کارآفرینی، راهبردها، استان بوشهرمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.