بررسی شبکه جمع آوری و هدایت آب های سطحی شهر با رو یکرد مدیریت و استفاده در خدمات شهری و فضای سبز شهری (مطالعه موردی: شهر بستک)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین همایش ملی پایداری در محیط های انسان ساخت
- کد COI اختصاصی: SBECONF02_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 102
نویسندگان
دانشجوی دکتری شهرسازی، گروه شهرسازی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران
استادیار دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
هدف تحقیق بررسی شبکه جمع آور ی و هدایت آب های سطحی شهر با رو یکرد مدیریت و استفاده در خدمات شهری و فضا ی سبزشهری می باشد . جهت تعیین حجم نمونه ازجدول مورگان انتخاب شدوحدود ۳۰ نفراز به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند .روش نمونهگیری تصادفی ساده م ی باشد. روش گردآوری داده هابه صورت میدانی وکتابخانه ای و ابزارگردآوری داده ها به صورت پرسشنامه میباشدکه روایی آن به تاییداستادراهنماومشاور خواهد رسیدو پایایی آن توسط آزمون آلفای کرونباخ سنجش می شود . روش تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار spss و آزمون آماری اسپیرمن انجام گرفت. بر اساس نتایج همبستگی اسپیرمن در فرضیه اول درسطح معنی داری ۰۰۲ / ۰ و با ۹۵ درصد اطمینان می توان بیان داشت که بین این دو متغیر رابطه معنی دار وجود دارد. همبستگی اسپیرمنفرضیه دوم در سطح معنی داری ۰۰۰ / ۰ و با ۹۵ درصد اطمینان می توان بیان داشت که بین این دو متغیر رابطه معنی دار وجو د دارد.همبستگی اسپیرمن در فرضیه سوم در سطح معنی داری ۰۰۱ / ۰ و با ۹۵ درصد اطمینان می توان بیان داشت که بین این دو متغیر رابطه معنیدار وجود دارد. همبستگی اسپیرمن در فرضیه چهارم در سطح معنی داری ۰۰۱ / ۰ و با ۹۵ درصد اطمینان می توان بیان داشت که بین ایندو متغیر رابطه معنی دار وجو د دارد. همبستگی اسپیرمن در فرضیه پنجم در سطح معنی داری ۰۰۱ / ۰ و با ۹۵ درصد اطمینان می توان بیانداشت که بین این دو متغیر رابطه معنی دار وجود دارد.کلیدواژه ها
شبکه جمع آوری و هدایت آب های سطحی شهر، خدمات شهری، فضا ی سبز شهری، شهر بستکمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.