مقایسه راهبردهای پیامبر ﷺ و راهبردهای عملیات طوفان الاقصی در مواجهه با یهودیان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس ملی حقوق، علوم اجتماعی و انسانی، روانشناسی و مشاوره
- کد COI اختصاصی: HSPC19_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 79
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، تهران، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد نهج البلاغه، دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام، مشهد، ایران
چکیده
هدف: مقایسه راهبردهای پیامبر ﷺ و راهبردهای عملیات طوفان الاقصی در مواجهه با یهودیان است. جریان مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی؛ مجموعه ای از مبارزات در نوار غزه توسط گروه مقاومت فلسطینی حماس علیه رژیم غاصب صهیونیستی است که با الگو گرفتن از مکتب پیامبر ﷺ و الهام از انقلاب-اسلامی ایران طی عملیات بی نظیر و موفقیت آمیز طوفان الاقصی منجر به شکست قدرت پوشالی رژیم صهیونی گردیده است. روش: این پژوهش به دنبال مقایسه راهبردهای پیامبر ﷺ و راهبردهای عملیات طوفان الاقصی در مواجهه با یهودیان به شیوه تحلیلی-تطبیقی مبتنی بر منابع کتابخانه ای می باشد. نتیجه: پژوهش حاضر با تمرکز بر موضوع مقایسه راهبردهای پیامبر ﷺ و راهبردهای عملیات طوفان الاقصی در مواجهه با یهودیان؛ با روش تحلیلی-تطبیقی به دنبال پاسخ به این سوال بر آمده است که راهبردهای پیامبر ﷺ در مقایسه با راهبردهای عملیات طوفان الاقصی در مواجهه با یهودیان چگونه است؟ با نگاهی تحلیلی به این موضوع در می یابیم که وجوه مشترک راهبردهای پیامبر ﷺ و راهبردهای عملیات طوفان-الاقصی در مواجهه با یهودیان پیوندی عمیق دارد، به گونه ای که الگوی نیروهای مقاومت و مردم غزه، مکتب پیامبر ﷺ در مواجهه با دشمنان اسلام منجمله یهودیان می باشد. یافتههای تحقیق نشان می دهد تاثیرات سیاسی، عدم پایبندی به توافقات و احساسات عمومی از اشتراکات مقایسه راهبردهای پیامبر ﷺ و راهبردهای عملیات طوفان الاقصی در مواجهه با قوم یهود می باشد. بحث و تفسیر: مردم غزه و حماس در عملیات طوفان الاقصی از مکتب پیامبر ﷺ درس مقاومت و انتفاضه در برابر یهودیان را آموختند.کلیدواژه ها
راهبردهای پیامبر ﷺ، یهودیان مدینه، عملیات طوفان الاقصی.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.