بررسی مولفه های مختلف ساختار پروژه های عمرانی شهرداری

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: CMUECONF12_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 80
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی ذوالفقار کرهرودی

کارشناس کمیسیون ماده صد شهرداری منطقه یک شیراز و کارشناس مدیریت کسب و کار، شیراز، ایران

چکیده

در شهرداری شیراز تراز مالی بیش از رقم بازپرداخت بدهی های استقراض کرده است و لذا بخشی ازاعتبارات تملک دارایی سرمایه ای از طریق واگذاری دارایی مالی استقراض تامین شده است. همچنین در بخشمنابع شهرداری شیراز حدود سی درصد منابع خود را از طریق واگذاری دارایی مالی و عمدتا از طر یق تسهیلاتبانکی تامین کرده است که وضعیت مطلوبی را نشان نمی دهد از طرف دیگر شهرداری شیراز به نسبت سایرشهرها درصد بیشتری از استقراض مالی خود را از طریق انتشار اوراق و اسناد تامین می کند. میتوان گفتتقریبا در تمام شهرداری های کشور عمده درآمدها را عوارض قانون مالیات بر ارزش افزوده و درآمد ناشی ازتوسعه شهر تشکیل می دهند که می توان به صورت کلی نتیجه گرفت دو پایه اساسی درآمدی در شهرداریکلان شهرهای ایران سهم ایشان از منابع عمومی مالی ات و عوارض مربوط به بخش ساختمان است. در بخشمصارف مربوط به نیروی انسانی شهرداری شیراز سهم بی شتری از هزینه های جاری خود را نسبت به سایرشهرداری ها به جبران خدمات کارکنان اختصاص می دهد (حدود ۳۴ درصد). در بین ماموریت های گوناگونتعریف شده برای شهرداری ها در شیراز ماموریت حمل و نقل و ترافیک بیشترین سهم از اعتبارات مصرفی رادارد. در این پژوهش به بررسی مولفه های مختلف ساختار پروژه های عمرانی شهرداری پرداخته شده و نتایج درقالب جداول و نمودارهای مختلفی ارائه شده است.

کلیدواژه ها

ضوابط شهری، ارزیابی درآمدها، وجوه و اموال، مولفه های مختلف، مختلف ساختار پروژه هایعمرانی، شهرداری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.