راهکارهای تقویت مهارت های گفتاری و نوشتاری دانش آموز دو زبانه پایه پنجم
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی نگرش های نوین در مسائل آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: EDPNU01_2291
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 26
نویسندگان
کارشناسی حسابداری
چکیده
کودکان در مناطق غیر فارسی زبان مجبورند با زبانی سواد آموزی کنند که کاملا با آن بیگانه هستند و یا آشنایی خیلی کم با آن دارند. مشکل اصلی و عمده این دانش آموزان سواد آموزی نیست و در درک ریاضی، علوم و … مشکل ندارند؛ مشکل آن ها، این است که آن ها زبان معلم را نمی دانند و یا نمی توانند درک کنند. زبان برای دانش آموزان فارسی زبان وسیله ای آشنا، در دسترس و با استفاده خیلی ساده و بدون تلاش آگاهانه برای یادگیری علم و سواد آموزی می باشد؛ ولی برای دانش آموزان غیر فارسی زبان، عکس موارد مذکور صادق است؛ این وسیله برای دانش آموز غیر فارسی زبان، وسیله ای ناآشنا با استفاده سخت و با تلاش آگاهانه می-باشد؛ تمام و یا بیشتر وقت و انرژی آن ها صرف درک زبان و زبان آموزی می شود وبرای یادگیری علم و سواد آموزی نه وقت، نه انرژی و نه انگیزه لازم باقی می ماند. بیشتر وقت و انرژی غیر فارسی زبان ها، صرف درک زبان و زبان آموزی می شود و برای سواد آموزی، زمان، انرژی و انگیزه ای نمی ماند. هدف این تحقیق، بررسی مشکلات دانش آموزان دو زبانه می باشد که بی توجهی به این مهم، باعث ناتوانی در سواد آموزی، افت و ترک تحصیلی دانش آموزان می شود.اینجانب نیز در سال تحصیلی جاری دانش آموزی داشته که به دلیل دو زبانه بودن،در صحبت کردن به زبان فارسی و به تبع آن در درس نگارش دچار ضعف بود. با جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن ها و یافتن دلایل وجود این مشکل،سعی کردم راهکارهایی را در جهت رفع این مشکل به اجرا دربیاورم.کلیدواژه ها
دوزبانه، دانش آموز، راهکارهای یادگیریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.