مقایسه رفتار لرزه ای سیستم دیوارهای برشی فولادی SSW و سیستم مهاربندی X شکل
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE07_1005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 760
نویسندگان
دانشجوی دکتری عمران- سازه از دانشگاه فردوسی مشهد وکارشناس معاونت فنی عمران شهرداری مشهد
دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد، گروه عمران، گرایش سازه
چکیده
از سال 0791 میلادی تاکنون سازه های مهمی با بکارگیری سیستم دیوارهای برشی فولادی ساخته شده است و تحقیقات آزمایشگاهی و نظری انجام شده روی دیوارهای برشی فولادی همگی نشانگر این است که سیستم مذکور در مناطق با لرزه خیزی بالا عملکرد بسیار مطلوبی دارد و رفتار سازه های اجرا شده با سیستم دیوارهای برشی فولادی در زلزله های شدید مانند زلزلهٴ کوبه و نورث ریچ مطلوب بوده است و این سیستم دارای مزایا و برتری های بسیار زیادی نسبت به سایر سیستم های مقاوم جانبی دیگر می باشد.همچنین شواهد عملی و نظری همگی حاکی از رفتار بسیار مناسب این سیستم در برابر بارهای سنگین جانبی می باشد. در این مقاله با استفاده از مدل های متعدد دیوارهای برشی فولادی که در نرم افزار ANSYS ساخته و تحلیل شده، رفتار لرزه ای سیستم دیوارهای برشی فولادی با سیستم مهاربندی X شکل مقایسه شده است. بدین منظور ابتدا با استفاده ازیک مدل معتبر آزمایشگاهی و یک مدل معتبر نظری، مدلسازی صورت گرفته در نرم افزار ANSYS صحت سنجی شده که حاکی از برازش بسیار خوب نتایج حاصل از نرم افزار و نتایج بدست آمده از آزمایش است. نتایج تحلیل های صورت گرفته حاکی از برتری قابل ملاحظه سیستم دیوارهای برشی فولادی به سیستم مهار بندی X شکل استکلیدواژه ها
سیستم مقاوم جانبی، دیوارهای برشی فولادی، سختی اولیه، مقاومت نهاییمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مزایا و کاربردهای سیمان LC۳
- بررسی تاثیر محتوای فرکانسی زلزله در پاسخهای دینامیکی سازه های بلندمرتبه با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه
- بررسی مقایسه رفتار دیوارهای برشی فولادی موجدار تک لایه و دوبل با اتصال بخشی به ستون با زاویه موج دار
- ارزیابی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن خودمتراکم حاوی خاکستر پوسته برنج و خاکستر تفاله نیشکر توام
- ازیابی اثر افزودن نانو لوله های کربنی و نانوذرات رس بر استحکام قطاع پوسته کروی مرکب اپوکسی/الیاف شیشه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.