عوامل بروز اضطراب امتحانی در دانش آموزان و ارائه راهکارهایی جهت رفع و کاهش آن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی تحولات نوین در علوم تربیتی، روانشناسی و آموزش وپرورش
- کد COI اختصاصی: ESPE01_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 64
نویسندگان
فرهنگی آموزش و پرورش
فرهنگی آموزش و پرورش
فرهنگی آموزش و پرورش
فرهنگی آموزش و پرورش
چکیده
اضطراب امتحان نوعی خود مشغولی ذهنی است که با “خود پنداره” ضعیف و تردید فرد درباره ی توانایی های خود مشخص می شود و غالبا با شناخت منفی، عدم تمرکز حواس، واکنش های جسمانی نامطلوب و افت تحصیلی همراه است. به عبارت دیگر وقتی که فرد درباره ی کارایی و توانایی ذهنی خود در موقعیت امتحان، دچار نگرانی و تشویق شود، به طوری که این احساس موجب کاهش و افت عملکرد واقعی او گردد. می گوییم دچار اضطراب امتحان شده است. ترکیبی از عوامل فردی، آموزشگاهی، خانوادگی و فرهنگی در بروز اضطراب امتحان می تواند نقش داشته باشد.استرس کودکان اغلب به خاطر ارزیابی ها و باورهای غلط آن ها از امتحان و نتایج مربوط به آن است. دانش آموزان با اطلاع از نحوه برخورد با شرایط استرس زا می توانند با ذهنی روشن و اطمینان به خود وارد جلسه امتحان بشوند. حتی اگر در جلسه دچار اضطراب شدند با راهکارهایی که در ادامه متن به آن پرداخته ایم می توانند، به آرامش اولیه بازگردند. مشاوره کنترل استرس به شما برای کاربرد بهتر روش ها و موثرتر شدن شیوه ها یاری می رساند.کلیدواژه ها
اضطراب ، درگیری های ذهنی، یادگیری، مدرسه ، امتحان ، دانش آموز،عملکرداطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.