توسعه ی سامانه های میکروفلوئیدیک در بیوتکنولوژی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC18_339
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 57
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم رجب زاده خسروشاهی

دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهندسی شیمی- دانشگاه صنعتی سهند، مرکز تحقیقات مهندسی بافت و سلولهای بنیادی

علی برادرخوش فطرت

دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهندسی شیمی- دانشگاه صنعتی سهند، مرکز تحقیقات مهندسی بافت و سلولهای بنیادی

چکیده

یکی از رویکردهای جدید مهندسی شیمی در علوم زیست فناوری و پزشکی، توسعه ی سیستم های میکروفلوئیدیک (میکروسیالاتی)می باشد. از جمله مزایای دستگاه های میکروفلوئیدیک میتوان به کاهش چشمگیر مصرف مواد شیمیایی و نمونه، افزایش انتقالانرژی و جرم، و اندازه نسبتا کوچک آنها را نام برد. با این حال، تا به امروز، بیشتر دستگاه های گزارش شده به منظور پیشبردکاربردهای بهداشتی، داروسازی و صنعتی مورد استفاده قرار گرفته اند. از کاربردهای میکروفلوئیدیک در بیوتکنولوژی، کاربردهایسلولی، کاربردهای آنزیمی، و کاربردهای شناسایی و تحلیل میباشند. در این مرور، به بررسی نمونه های پرکاربرد سیستم هایمیکروفلوئیدیک که در حوزه ی بیوتکنولوژی قرمز (پزشکی) (سامانه های organ-on-a-chip) و بیوتکنولوژی سفید قرار می گیرند، می پردازیم.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.