نقش تحقیقات و واحدهای تحقیق و توسعه در ارتقای سطح فن آوری
- سال انتشار: 1378
- محل انتشار: دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
- کد COI اختصاصی: CIMRDC02_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1492
نویسندگان
دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
اگرچه ایرانیان در گذشته دور با رموز و فنون بسیاری از صنایع آشنا بوده اند، اما نتوانسته اند سهم قابل توجهی در صنعتی شدن جهان داشته باشند. واردات ماشین آلات و بعضا فن آوری های مختلف صنعتی توانسته است نیاز کشور را به مصنوعات خارجی تا حد زیادی مرتفع کند، ولی صاحبان صنایع در شناخت و توسعه این فن آوری ها، پیشرفت زیادی نداشته اند. از طرف دیگر فن اوری های ملی که بتواند برای حل نیازها و مشکلات جامعه به کار گرفته شود، گسترش نیافته است. در این مقاله ضمن ارایه دو مدل برای حفظ و توسعه فن اوری های وارداتی و ایجاد فن آوری های ملی، یک مطالعه موردی در خصوص « نحوه توسعه فن آوری تصفیه بی هوازی فاضلاب های غلیظ صنعتی» به بحث گذاشته می شود. در ابتدا مطالعات کتابخانه ای و آزمایشگاهی ، مقبولیت این فن آوری را برای حل معضل فاضلاب های صنعتی کشور نشان داد وسپس، طراحی و ساخت دو واحد پایلوت برای دو فاضلاب صنعتی با ترکیب و غلظت های متفاوت انجام شد. با استقرار این دو پایلوت در دو واحد صنعتی، مشکلات راه اندازی و عوامل موثر در راهبردی بهینه آنها در یک دوره یکساله مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده، پارامترهای طراحی برای ساخت در مقیاس بدست آمده و با استفاده از این پارامترها، طراحی و ساخت دو تصفیه خانه بی هوازی انجام شد و در حال حاضر، عملیات راه اندازی و به بازدهی رساندن آنها در مراحل تکمیلی است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.