برآورد تقاضای حمل بار در محور چابهار- بم از طریق حمل ونقل ریلی

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: هفتمین همایش حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC07_234
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1561
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا علی دوست

رشته صنایع از دانشگاه امیرکبیر تهران- (شرکت صنعتی آموت سپهر)

چکیده

پیش بینی و یا برآورد تقاضای حمل بار در مسیر چابهار –بم با توجه به عدم وجود خطوط ریلی در منطقه و غیراستاندارد بودن قسمت اعظم مسیر جاده ای موجود و همچنین طرحهای توسعه بندر چابهار و وجود بنادر خارجی رقیب درمنطقه از قبیل بندر گوادر در پاکستان و وجود بنادر عباس و بندر امام با ظرفیتهای بالای تخلیه و بار گیری و اتصال آن به شبکه حمل و نقل ریلی، الگوی برآورد تقاضای بار را بسیار پیچیده نمود.به همین جهت در این مقاله مؤلف سعی نموده است برنامه های کلان و استراتژیک را در کنار اعداد و ارقام آماری که منتج از عملکرد گذشته حمل بار درمنطقه و مسیر های موازی است ، بنحوی تحلیل نماید که به یک نتیجه واحد و منطقی برسد.آمار و ارقام بدست آمده پس از تحلیل سه بخش عمده :1 ) روند گذشته حمل بار در این مسیر2) سهم قابل کسب بار از مسیرهای جایگزین در سه حالت خوشبینانه، محتمل و بدبینانه 3) اصل تعامل تقاضای بار و تولید و توزیع.

کلیدواژه ها

تقاضا،بار،حمل،ریلی،چابهار،بم،بندر،استراتژیک،پیش بینی،جاده،مراکز بار،جذب

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.