بررسی تعاملات بین فردی در مدیریت سنتی منابع انسانی و عصر دیجیتال
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، حقوق، مطالعات اجتماعی و روانشناسی
- کد COI اختصاصی: HLSPCONF09_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 524
نویسندگان
کارشناس ارشد منابع انسانی
کارشناس ارشد برق قدرت
چکیده
تجزیه و تحلیل یکپارچه از ادبیات دانشگاهی برای درک و پیشرفت در تحول دیجیتال منابع انسانی مورد نیاز است. از این نظر، این مطالعه با هدف تجزیه و تحلیل توسعه، وضعیت فعلی، و روند ادبیات تحقیق مدیریت منابع انسانی در مورد تحول دیجیتال آن است مقالات بنیادی از جمله تاثیرگذارترین اسناد، مجلات و نویسندگان شناسایی شدند. تمام تحلیل های انجام شده نشان می دهد که عوامل انسانی کمتر مورد توجه قرار گرفته اند، یافته ای که توسط نقشه موضوعی تایید شده است مدیریت، استراتژی، اطلاعات و سوابق، کیفیت و رشد اقتصادی در ساختاربندی حوزه تحقیقاتی مدیریت منابع انسانی دیجیتال بر اساس نقشه موضوعی اهمیت ویژه ای پیدا می کنند و این یافته ها و پیامدهای آنها مورد بحث قرار می گیرد.ظهور اینترنت اشیا (IoT) سرعت توسعه اقتصادی را در تمام بخش ها تسریع کرده است. با این حال، چالش های مهمی را برای مدیریت سنتی منابع انسانی به همراه داشته است و تعداد فزاینده ای از مشکلات را آشکار کرده و آن را قادر به برآوردن نیازهای مدیریت سازمانی معاصر نمی کند. اینترنت اشیا امکانات زیادی را برای جامعه بشری به ارمغان آورده است، این مقاله کاربرد فناوری IoT را در مدیریت منابع انسانی سازمانی پیشنهاد می کند و آن را با شبکه های عصبی تابع پایه شعاعی برای ساخت مدلی برای پیش بینی نیازهای منابع انسانی سازمانی ترکیب می کند. مدل نیز به صورت تجربی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. این داده ها نشان می دهد که دقت پیش بینی مدل تحت الگوریتم این مطالعه به طور قابل توجهی بهبود یافته است. این تحقیق نه تنها دقت مدل های پیش بینی را بهبود می بخشد، بلکه پشتیبانی قوی برای تصمیم گیری و مدیریت ریسک در زمینه های مرتبط فراهم می کند و پتانسیل بزرگ داده های بزرگ و فناوری هوش مصنوعی را در آینده مدیریت و امنیت سازمانی نشان می دهد.کلیدواژه ها
مدیریت منابع ، علوم مغزی ، همگام سازی ، ارتباطاتمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.