سال انتشار: 1380
محل انتشار: سومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC03_025
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,485
فایل این مقاله در 28 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 28 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گریز از تحقیق و پژوهش «درایران»
چکیده مقاله:
در جهان کنونی هیچ کاری و هیچ اقدامی بدون پژوهش، تحقیق و بررسی انجام نمی گیرد. سرعت شگف انگیز رشد اطلاعات و علوم در عصر حاضر حاکی از دگرگون شدن نیرو و توانمندیهای انسان است.
نیرویی که بر محیط اطراف خود به شدت اثر می گذارد و هر روز شگفتی های تازه ای می آفریند. هابز فیلسوف انگلیسی (1679-1588 – م) می گوید: «سرانجام دانش قدرت است» و همچنین فرانسیس بیگن فیلسوف و تئوریسین علوم می گوید: «علم قدرت است» ولی کسی که خیلی بیشتر از آن دو این نکته را دریافته بود حکیم ابوالقاسم فردوسی بوده است «توانا بود هر که دانا بود» دکتر بهروز نبوی در کتاب مقدمه ای بر روش تحقیق در علوم اجتماعی در رابطه با سرعت و گسترش و رشد علوم می گوید: علمای معاصر را اعتقاد بر این است که توسعه و پیشرفت علوم در نیمه دوم قرن بیستم به مراتب بیشتر و جامع تر از پیشرفتی است که کلیه علوم از بدو پیدایش خود تا پایان نیمه اول قرن بیستم داشته است.
با توجه به مطلب فوق در آغاز هزاره سوم شاهد این هستیم که دانشمندان جهان برای تشکیل انجمن علمی تبلیغ می کنند که در آن علم به عنوان قدرت چهارم پس از زمین، سرمایه و کار بدین از اهمیت ویژه ای برخوردار است. شعار ویژه تشکیل انجمن های علمی فوق، شعار زندگی است، بدین بیان که «کار بدون تحصیلات امکان پذیر نیست و هیچ کس بدون علم شانسی در مبارزه جهانی نخواهد داشت».
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC03_025 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21599/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمودی تبریزی، سیدامیر،1380،گریز از تحقیق و پژوهش «درایران»،سومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21599
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، محمودی تبریزی، سیدامیر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1380، محمودی تبریزی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نوآوری چیست؟
- سیاستهای تحقیق و توسعه (R&D) درایران و مقایسه آن با کشورهای پیشرفته دنیا
- همایش بین المللی مراکز تحقیق و توسعه صنایع R&D
- راه کارهای عملی نهادی کردن فرهنگ تحقیقات در سازمان های صنعتی و تولیدی
- واحدهای R&D صنایع در چالش با تجارب جهانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.