بررسی تاثیر الگوی تدریس بدیعه پردازی بر یادگیری درس مطالعات اجتماعی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش ملی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی اشراق
  • کد COI اختصاصی: CPESS01_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 90
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناهید کارگرشورکی

آموزگار پایه چهارم ابتدایی،شهرستان میبد،استان یزد

چکیده

هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر روش بدیعه پردازی بر درس مطالعات اجتماعی در سه پایه دوره دوم ابتدایی(چهارم،پنجم و ششم) است. روشی که در این پژوهش به کار برده شده است ، روش کتابخانه ای است که با استفاده از مستندات ، کتابها و مقالات به بررسی اینکه آیا روش بدیعه پردازی بر یادگیری درس مطالعات اجتماعی تاثیر گذار است یا خیر پرداخته ایم. در ابتدای مقاله به تعریف سه مفهوم یادگیری، بدیعه پردازی و مطالعات اجتماعی پرداخته ایم و در یک سناریو به نشان دادن میزان تاثیر الگوی بدیعه پردازی با مطالعات اجتماعی و ارتباط آن دو باهم پرداخته ایم. نتایج حاصل از آن است که روش بدیعه پردازی بر میزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در درس مطالعات اجتماعی تاثیر مثبت دارد روش بدیعه پردازی باعث افزایش میزان مولفه های خلاقیت (سیالی، ابتکار، بسط و انعطاف پذیری) دانش آموزان شده است.در نتیجه از پژوهش های جان دیویی در این زمینه استفاده شد.

کلیدواژه ها

یادگیری،روش تدریس،الگوی بدیعه پردازی،مطالعات اجتماعی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.