مروری بر روش های بازیافت باتری لیتیوم یون، چالش ها، اقتصاد و تاثیر آن بر روی آینده خودروهای برقی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی
- کد COI اختصاصی: LBC02_151
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 38
نویسندگان
دکتری، برق الکترونیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
استادیار، مهندسی خودرو، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
چکیده
نیاز به باتری به دلیل رشد تصاعدی تقاضا برای وسایل نقلیه الکتریکی در حال افزایش است. انتظار میرود تقاضای باتری های لیتیوم یون برای کاربردهای خودرویی در ۱۵ تا ۲۰ سال آینده به میزان قابل توجهی افزایش یابد. باتری لیتیوم یونی به عنوان محرک اصلی خودروهای برقی ظاهر شده است و اکنون بیشتر از قبل تمرکز به بخش خودرو معطوف شده است. بنابراین با گذشت سال ها و فرسوده شدن خودروهای برقی و همچنین باتری های لیتیوم یونی که به پایان عمر خود می رسند باید یک راهکار مناسبی ارائه شود تا بتوان باتری های لیتیوم یونی را بازیافت و بازیابی کرد. بازیافت و بازیابی باتری های لیتیوم یونی برای اطمینان از رشد و پایداری بازار خودروهای برقی ضروری است. بدون بازیافت، پیش بینی می شود که تقاضای لیتیوم در سال های آینده از عرضه بیشتر شود. بنابراین، بازیافت باتری های لیتیوم یونی به دلیل مزایای اقتصادی و زیست محیطی آن یک صنعت رو به رشد است. در این مقاله، مروری بر کاربردهای باتری لیتیوم یون در خودروهای برقی، مدیریت باتری لیتیوم یون، بازیافت باتری لیتیوم یون، چالش های موجود، اقتصاد و همچنین تاثیر بر روی آینده خودروهای برقی ارائه شده است.کلیدواژه ها
باتری لیتیوم یون، وسایل نقلیه الکتریکی، خودرو برقی، بازیافت باتری لیتیوم یونمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر حلال های الکترولیت بر عملکرد باتری های لیتیوم-یون در دماهای پایین
- بررسی و ساخت مواد الکترودی کامپوزیتی با عملکرد بالا برای ابرخازن های نامتقارن دو الکترودی
- بررسی اثر پارامترهای جوش فلز فراصوتی مواد ناهمجنس در باطری های لیتیومی بر خواص مکانیکی و ریزساختار
- بررسی تاثیر حضور همزمان SnS-Graphene-CNT درساختار باتری یون لیتیومی
- ارزیابی مدل های مدار معادل باتری لیتیومی با رویکرد تجربی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.