بهبود و افزایش طول عمر سیکلی باتری های لیتیوم یون به کمک افزودنی ها و کاهش رشد لایه الکترولیت جامد بین فازی در آند

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی
  • کد COI اختصاصی: LBC02_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 78
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا قلیزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه شیمی تجزیه، دانشکده شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران

علی غفاری نژاد

دانشیار، گروه شیمی تجزیه، دانشکده شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران

چکیده

با افزایش خواستگاه انرژی های جدید و کاربرد سیستم های تولید انرژی، نیاز برای تولید باتری های کوچک با ظرفیت بالا برای استفاده در محصولات سبک تر و کوچکتر مانند تلفن-های همراه،لپ تاپ و یا خودرو های هیبریدی افزایش یافت. باتری های لیتیوم-یون نقش مهم و رو به رشدی را در آینده ایفا خواهد کرد.امروزه باتری های با چگالی انرژی و چرخه طول عمر بالا به یک موضوع مورد بحث در جوامع علمی تبدیل شده اند و به طور پیوسته ملزم به ارائه عملکرد بهتر آن هستند. یکی از بهترین راه ها برای دستیابی به این هدف مهم استفاده از افزودنی هایی است که به مقادیر اندک به الکترولیت افزوده می شوند و با کمک به تشکیل لایه الکترولیت جامد بین فازی متراکم و یکنواخت نقش مهم و غیر قابل انکاری را برای محافظت از الکترود آند ایفا می کنند. در سال های اخیر ترکیبات مختلفی مبتنی بر عناصر مختلف به عنوان افزودنی یا گروه عاملی متصل شده به یک افزودنی معرفی شدند که در این مقاله به بررسی چند مورد مهم از آن مانند ترکیبات فلوئوردار، برم دار، سولفور دار و سیلیکون دار و اثرگذاری آنها بر روی باتری و بعضا مقایسه ظرفیت باتری در حالت-های استفاده و عدم استفاده از یک افزودنی خاص می پردازیم.

کلیدواژه ها

الکترولیت، افزودنی، باتری لیتیوم-یون، لایه الکترولیت جامد بین فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.