بهره گیری از فناوری اطلاعات (IT) در جذب سرمایه گذاری خارجی : مطالعه موردی سرمایه گذاری در بخش معدن
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
- کد COI اختصاصی: CIMRDC04_159
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1757
نویسندگان
پایگاه ملی داده های علوم زمین کشور
پایگاه ملی داده های علوم زمین کشور
پایگاه ملی داده های علوم زمین کشور
چکیده
توسعه در کلی ترین معنای آن، بسط ، گسترش و استفاده بهینه از همه منابع موجود یک کشور است. سرمایه، فناوری و بازار فروش ابزارهای ضروری تحقق این امر هستند. در این راستا باید گفت ایران سرزمینی با منابع معدنی قابل توجه است که بدلیل عدم سرمایه گذاری مناسب، کمتر مورد بهره برداری قرار گرفته اند. یکی از دلایل این امر فقدان اطلاع رسانی مناسب مطابق نیاز سرمایه گذاری داخلی و خارجی بوده است. از سوی دیگر دستاوردهای اخیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، زمینه ساز پیشرفت های چشم گیر در رابطه با خط مشی های کلان سرمایه گذاری شده است. پایگاه ملی داده های علوم زمین کشور، با تکیه بر دانش فنی، فرایند گردآوری، ساماندهی، ارائه و گسترش داده های علوم زمین [از طریق اینترنت و شبکه های داخلی] را مد نظر قرار داده است. روند جمع اوری، مداوم، پیوسته و با دیدگاه به روز رسانی آنها است. در این میان پردازش، دسته بندی و حفظ و نگهداری اصولی اطلاعات هدف اصلی درجلوگیری از پراکندگی است که خود زمینه ساز ارائه مطلوب داده هاست. این نوشتار با محور قرار دادن مسئله حمایت و جذب سرمایه گذاری در بخش معدن به مدل سازی نیاز سرمایه گذار این بخش پرداخته است. بر این اساس بیان می گردد که ساماندهی و تدوین پایگاه داده سرمایه گذاری ، راهکاری نوین و مناسب ، در از بین بردن موانع حاصل از تنوع محیط و قالب بندی داده های مورد نیاز سرمایه گذار است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.