بازاریابی گردشگری و رسانه های اجتماعی: چالش ها و فرصت ها

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی صنعت گردشگری
  • کد COI اختصاصی: ICTICONF01_254
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 180
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هما متقی پور

کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، بازاریابی گردشگری، دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

در عصر سرعت و اطلاعات، همه گیر شدن استفاده از رسانه های اجتماعی امری بدیهی تلقی می شود. پیشرفت تکنولوژی، دسترسی آسان به رسانه های اجتماعی از طریق تلفن های هوشمند همراه و تغییر شکل رسانه های اجتماعی از وب سایت به اپلیکیشن هایی با دسترسی آسان رو تلفن همراه، سرعت انی همه گیری را به شکل باور نکردنی ای بالا برد. با افزایش تعداد کاربران رسانه های اجتماعی، مفهوم رسانه، تبلیغات و اطلاع رسانی تغییر کرد. تبلیغاتی که پیش تر، فقط از طریق بیلبورد، تلوزیون و روزنامه ممکن بود، حال با یک صفحه نمایش کوچک دائما مقابل چشمان افراد بود. این تغییرات سریع، دنیای بازاریابی را دگرگون کرد؛ حضور در فضای رسانه های اجتماعی به امری ضروری تبدیل شده و به یک کانال اصلی بازاریابی تبدیل شد. بازاریابان فعال در رسانه های اجتماعی در تلاش اند با به-کارگیری مزایای این رسانه ها، بهترین استفاده را ببرند. با نگاه به بازاریابی در رسانه های اجتماعی از لنز گردشگری، می-توان به چالش ها و فرصت های آن رسید. این مهم ضمن تضمین موفقیت برنامه بازاریابی، در جهت کمک به تصمیم گیری های آینده مدیریت با توجه به چالش های پیش رو فعالیت می کند. در این راستا در پژوهش حاضر، به روش تحلیلی و با هدف ضرورت توجه به بازاریابی گردشگری از کانال رسانه های اجتماعی، سعی شده است که مهم ترین چالش ها و فرصت به نمایش درآمده و بر برنامه ای جامع جهت حضور صحیح کسب وکارها در این فضا تاکید نماید. نتایج پژوهش نمایان می کند که پرداختن به کانال رسانه های اجتماعی در جهت بازرایابی گردشگری امری سودمند بوده و به کسب وکارهای گردشگری توصیه می شود. شایسته است به جهت جلوگیری از آسیب های احتمالی حاصل از عدم آگاهی و عدم مدیریت در مواجه با چالش ها، برنامه بازاریابی دقیقی جهت حضور در این پلتفرم ها تهیه شود.

کلیدواژه ها

رسانه های اجتماعی، بازاریابی، گردشگری، بازاریابی گردشگری، چالش های رسانه های اجتماعی، برنامه بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.