بررسی عقلانی - حقوقی آثار پس از ازدواج برای زنان در ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، حقوق، علوم انسانی و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: ICMLJE01_220
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 104
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی ، دانشگاه غیرانتفاعی ایوانکی ، سمنان ، ایران
چکیده
بررسی عقلانی- حقوقی وضعیت و حقوق زنان پس از ازدواج شامل تجزیه و تحلیل چارچوب های قانونی، سیاست ها و هنجارهای اجتماعیحاکم بر زندگی زنان پس از ازدواج است. درواقع همین که نکاح به درستی واقع شود حقوق و تکالیفی برای زن و شوهر ایجاد می شود کهحقوق دانان از ان به آثار نکاح تعبیر می کنند . بعضی از استادان حقوق گفته اند مقصود از روابط زوجیت همان مسائل جنسی است ولیبه نظر می رسد که زوجیت مطلق و دارای معنایی گسترده است و همه روابط شخصی غیر مالی و مالی زوجین را در بر می گیرد و تخصیصآن به مسائل جنسی با معنی لغوی و حرفی این کلمات مطابقت ندارند. در این میان زنان ، با توجه به نقش مهمی که در خانواده به عنوانهمسر و مادر دارند ، آثار به مراتب بیشتری را به مراتب متوجه خود می سازند . از این رو در کشور ها با بررسی قوانین و عرف و به طورکلی هنجار های جامعه خواهیم دید این آثار از جهت عقلانی و قانونی برای زنان کم و کاستی ها و در بعضی موارد شامل تبعیض هایینیز می شود . لذا در این پژوهش به بررسی قوانین ایران از دیدگاه عقلانی ، جهت واکاوی تحلیلی آثار پس از ازدواج برای زنان خواهیمپرداختکلیدواژه ها
ازدواج ، زنان ، مردان ، ایران ، اثراتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.