بررسی سبک رهبری در سازمان با رویکرد راهبردی در نظام نگهداری منابع انسانی در راستایحفظ و توسعه کارکنان فعال و کارآمد در سازمان ها و جلوگیری از ترک شغل آن ها

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، حقوق، علوم انسانی و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: ICMLJE01_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 100
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالله زمانی تونی

دانشگاه پیام نور تهران غرب ،دانشکده مدیریت، اقتصاد،حسابداری، گروه علوم انسانی، رشته مدیریت،گرایش دولتی

چکیده

امروزه باید توجه داشت که سازمان ها هر ساله مبالغ قابل توجهی جهت جذب و نگهداری کارکنان خود هزینه می نمایند و این در حالی است که هر سازمان قادر است در صورت اتخاذ شیوه های مناسب، علاوه بر حفظ منابع انسانی موجود، زمینه ساز جذب تعدادی دیگر از کارکنان فعال سازمان ها نیز باشد. در عصر حاضر که یکی از عوامل مهم و تعیین کننده در رفاه حال ملل و سازمان ها، شیوه مدیریت و رهبری است؛ نقش مدیریت اهمیتش از آنجا مشخص می گردد که سازمان زمانی می توانند بر مشکلات فائق آیند که نیروی انسانی آنها با هم هماهنگ باشند و درجهت تامین اهداف کلی سیستم گام بردارند و مسلم است که چنین همکاری و هماهنگی زمانی حاصل می شود که مهم ترین وظیفه و عنصرمدیریت که رهبری است، بهبود و توسعه یابد. سبک رهبری که مدیر ضمن کار از آن استفاده می کند به عنوان یکی از مهم ترین عناصر وضعیترهبری یا مدیریت بیان شده است. از جمله: هوش، بیان رسا، انگیزش درونی، رشد اجتماعی و وسعت نظر در این دسته از نظریات ، سبک ها و روشهای مناسب رهبری برای بازخورد با زیردستان مورد بحث قرار می گیرد. توجه به انعطاف پذیری یکی از چالش های اساسی مدیریت راهبردی منابعانسانی است. هدف اساسی مدیریت راهبردی منابع انسانی، خلق قابلیت راهبردی از طریق تضمین این نکته است که سازمان از کارکنان ماهر، متعهدو با انگیزه برای تلاش در راستای حصول مزیت رقابتی پایدار برخوردار است .

کلیدواژه ها

سبک رهبری، شیوه مدیریت، رهبر سازمان خلاق، مدیریت راهبردی منابع انسانی، مدیریت راهبردی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.