بررسی اهمیت سامانه نظام پیشنهادات شهرداری شیراز و ارائه دو پیشنهاد در حوزه برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دهمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU10_395
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 149
نویسندگان
کارشناس ارشد عمران- ژئوتکنیک ، کارشناس شهرسازی شهرداری شیراز
چکیده
نظام پیشنهادها فضای مناسبی برای شکوفا کردن و بهره گرفتن از اندیشه و تجربه کارکنان سازمان و افزایش دامنه تعلق و دلبستگی آنان به بهترکردن و گسترده کردن خدمات، با ایجاد فضایی آزاد و سالم برای طرح و نقد اندیشه است . پیشنهادهایی که از سوی کارکنان برای بهتر کردن کیفیت خدمات سازمان یا موسسه محل خدمت ارائه می شود موجب برقراری روابط و مناسبات انسانی مناسبی میان جامعه کارکنان شده، فشارهای عصبی در کار را با فراهم آوردن فضا و جوی باز برای اندیشیدن، سخن گفتن و حل مساله از میان برداشته ، جهت دگرگونی در سازمان ایجاد انگیزه نموده و خلاقیت و نوآوری و ایده پردازی را استمرار می بخشد. در حالت کلی نظام پیشنهادهای شهرداری شیراز در روانسازی فرآیندهای اجرایی شهرداری شیراز، دارای نقش بسیار موثری می باشدنظام. پیشنهادها با تاثیر بر بهبود روحیه مشارکت و همکاری ، رضایت شغلی و تعلق سازمانی ، سبب بهبود کمی و کیفی عملکرد، پرورش و تقویت استعدادهای کارکنان، روحیه خلاقیت و نوآوری و افزایش انعطافپذیری کارکنان در مقابل تغییرات سازنده در سازمان می گردد. پیشنهادات و طرح های ارزنده ای که در راستای روان سازی فرایندهای اجرایی شهرداری شیراز می تواند ارائه شود در بخش هایی مانند: بازرسی ، نظارت و حراست ، برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی ، حقوقی ، حمل و نقل و ترافیک ، خدمات شهری ،شهرسازی و معماری ، فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی ، روابط عمومی ، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فنی و عمرانی و همچنین مالی و اقتصادی تقسیم بندی می گردد. در این مقاله به ارائه دو پیشنهاد در حوزه برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی ؛ در راستای بررسی میزان رضایت کارکنان، پیمانکاران، مشاوران و سرمایه گذاران شهرداری شیراز؛ پرداخته شده است که در صورت اجرایی شدن پیشنهادهای مزبور، شاهد افزایش میزان رضایت مندی کارکنان، پیمانکاران و مشاوران در رابطه با عملکرد شهرداری شیراز خواهیم بود.کلیدواژه ها
نظام پیشنهادات،مدل ۳۴۰۰۰میزان، رضایت مندی ، شهرداری شیرازمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.