بررسی ریزساختار و خواص کامپوزیت C/C-SiC دو بعدی ساخته شده به روش نفوذ سیلیکون مذاب
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هشتمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC08_214
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1005
نویسندگان
پژوهشگاه مواد و انرژی
دانشگاه صنعتی شریف
پژوهشگاه مواد و انرژی
پژوهشگاه مواد و انرژی
چکیده
امروزه کامپوزیت های C/C-SiC به عنوان نسل جدید مواد مهندسی در سازه های هوافضایی کاربردهای مختلفی در دماغه شاتل های فضایی، نازل راکت ها، مبدل های حرارتی، دیسک های ترمز هواپیماها و اتومبیل هادارند این کامپوزیت ها علاوه بر دانسیته پایین از مقاومت به شوک حرارتی و استحکام بالا و رفتار شکست شبه داکتیل برخوردار می باشند. در این تحقیق با استفاده از پارچه کربنی بر پایه پلی اکریلو نیتریل و رزین فنولیکبه روش پیش آغشته سازی و قالبگیری در کیسه خلاء کامپوزیت خام ساخته شد و پس از پخت کربنیزاسیون نمونه ها، فرایند سیلیکونیزاسیون به روش نفوذ سیلی کون مذاب انجام شد . خواص فیزیکی - مکانیکی نمونه هاشامل دانسیته، تخلخل باز، استحکام خمشی، آنالیز شیمیایی اندازه گیری شد . دانسیته و تخلخل باز نمونه های سیلیکونه شده به ترتیب2و2/9%g/cm3 و استحکام خمشی نمونه ها 140 مگا پاسکال بود . برای اندازه گیری فازهای موج ود در نمونه ها از آنالیز شیمیایی شیمی تر استفاده شد و میکرو سختی نمونه ها به روش ویکرز اندازه گیری شد . برای بررسی های ریزساختاری از میکروسکوپ نوری استفاده گردید و نتایج بررسی های میکروسکوپی نشان داد که ریز ساختار کامپوزیتC/C-SiC شامل فازهای سه گانهSi و SiC ،C می باشد.کلیدواژه ها
کامپوزیتC/C-SiC/نفوذ سیلیکون مذابLSI) /ریز ساختار، خواص فیزیکی و مکانیکیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر خشکسالی بر جنگلهای زاگرس و راههای مقابله با آن به منظور مدیریت پیامدهایمحیط زیست ی آن
- بررسی مکانیزم های تشکیل و اندازه گیری یون Cr۶+ در نسوزهای باطله منیزیا کرومیتی صنعت مس به روش ICP-MS
- صنعت سرامیک ایران و استانداردهای ملی
- ساخت آهنربای باریم ناهمسانگرد برای فن رادیوتور اتومبیل پراید
- تاثیر شرایط زینتر بر ریز ساختار و خواص فرو الکتریکی PYZNT تهیه شده به روش فعال سازی مکانیکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.