اصول تدریس فعال با نگاه جامع به دانش آموزان و ارزشیابی مناسب کلاسی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نوزدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO19_446
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 93
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مطهری شیراز. شیراز. ایران
چکیده
تدریس فعال به عنوان یک روش آموزشی مدرن، تاکید بر مشارکت و تعامل دانش آموزان در فرآیند یادگیری دارد. این رویکرد با هدف ایجاد فضایی پویا و انگیزشی، از اصولی نظیر همکاری گروهی، یادگیری مبتنی بر پروژه و تنوع در شیوه های ارزشیابی بهره می برد. نگاه جامع به دانش آموزان در این فرآیند به معنای توجه به نیازها، تمایلات و سبک های یادگیری مختلف آن هاست که می تواند به ارتقای کیفیت یادگیری کمک کند. ارزشیابی مناسب کلاسی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به طوریکه باید فراتر از سنجش نمره ای باشد و شامل بازخوردهای سازنده به دانش آموزان شود. این ارزشیابی باید در طول فرآیند یادگیری صورت گیرد و به شناخت مقاطع مختلف پیشرفت دانش آموزان کمک کند. در نهایت، توسعه مهارت های اجتماعی و عاطفی به عنوان بخشی از تربیت جامع دانش آموزان مورد توجه قرار می گیرد. معلمان باید با آموزش های مستمر و استفاده از منابع آموزشی مدرن، مهارت های لازم را برای پیاده سازی این اصول در کلاس های درس به دست آورند. این مقاله به بررسی کاربردی ترین و موثرترین اصول تدریس فعال و ارزشیابی مناسب می پردازد تا به معلمان کمک کند تا با رویکردی جامع و سازنده، دانش آموزان را در مسیر یادگیری موفق تر هدایت کنند.کلیدواژه ها
ارزشیابی، تدریس، تدریس فعال، نگاه کلیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.