اهمیت مشاور در مدارس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نوزدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO19_133
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 35
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان اذربایجان شرقی (علامه امینی تبریز)
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی(علامه امینی تبریز)
دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان( شهید مدرس سنندج)
دانشجوی کارشناسی رشته ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان(شهید مدرس سنندج)
چکیده
نظام آموزشی به عنوان نهاد اجتماعی مهم ترین هدف خود را تربیت نیروی انسانی مولد وکارآمد نه تنها برای ایفای نقش در زندگی فردی بلکه برای پیشرفت و تعالی جامعه مدنظر قرار داده است. بنابراین راهنمایی و مشاوره تحصیلی نقشی تسهیل کننده در تحقق هدف های آموزش و پرورش به عهده دارد. در این راستا، اگر دانش آموزان دچار مشکلات تحصیلی، اجتماعی و روانی شوند رشد و یادگیری آنان مختل می گردد و معلم به تنهایی نه می تواند و نه فرصت دارد که مشکلات آنها رسیدگی کند در این صورت بهره گیری از خدمات راهنمایی ومشاوره در آموزش وپرورش یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. برنامه راهنمایی و مشاوره صحیح و مناسب برای ارتقای سطح کیفی زندگی و پیشرفت در جامعه به ویژه در مراکز آموزشی در طی دوران تحصیل دانش آموزان از اهمیت زیادی برخوردار است. برنامه ی مشاوره در مدارس به منظور ایجاد ارتباط مطلوب با محیط و برای به کارگرفتن علایق و استعدادهای دانش آموزان درمسیرهای مناسب، به نحوی که نیازهای جامعه ازجهات مختلف تامین شود، طرح ریزی شده است. البته ضرورت وجود مشاور برای حل کردن کلی مسائل، مشکلات و گرفتاری های افراد نیست بلکه در استعداد و کفایت وی در کمک و یاوری به مراجعان است بدان حد که در ازای حقوق و سرمایه گذاری برای تربیت او، وجودی باارزش وخدمت گزاری اصیل به شمار آید. نتایج این مطالعه نشان داد که فرایند مشاوره تحصیلی برای هر فرد، خاص آن فرد می باشد،در واقع هر دانش آموزی شخصیت منحصر به فرد و متمایز از دیگران دارد.کلیدواژه ها
راهنمایی، مشاوره تحصیلی، مشاوران مدارس، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- مولفه های معارف اسلامی و اخلاق دینی از منظر قرآن کریم و اندیشه عرفانی مولانا
- مرور مفهومی بر فرصت ها و چالشهای آموزش مجازی و تاثیر آن بر یادگیری دانش آموزان در دوره کرونا
- شایعه و انواع آن و تاثیر آن بر ناآرامی های اجتماعی
- مطالعه انواع الگوهای تربیتی برای کودکان و نوجوانان از دیدگاه اسلامی با تاکید بر سیره رضوی
- انحرافات اجتماعی و راه های پیشگیری و اصلاح آن از دیدگاه قرآن کریم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.