تاثیر شرایط آسیاکاری بر سنتز نانوکامپوزیتMoSi2-Al2O3 حین آلیاژسازی مکانیکی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هشتمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC08_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 605
نویسندگان
دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، دانشگاه تهران
دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، دانشگاه تهران
چکیده
در این پژوهش، از روش آلیاژسازی مکانیکی برای تولید پودر کامپوزیتی MoSi2-Al2O3استفاده شده است به منظور بررسی اثر نسبت وزنی گلوله به پودرBPR) این فرآ یند در سه نسبت گلوله به پودر 35:1 20:1 و 10:1 انجام شد. به منظور بررسی چگونگی پیدایش فازها و محصولات در جریان آسیاکاری از روش تفرق اشعه XRD) Xاستفاده شده است. از نتایجXRDمشاهده شد که با کاهشBPR زمان مورد ن ی از برای انجام واکنش افزا یش م ی یابد. این زمان برا ی نسبت های گلوله به پودر 35:1 20:1 و 10:1 به ترت ی ب برابر با 15 دق یقه، 25 دق یقه و یک ساعت بود . همچنین آس یاکاری در نسبت گلوله به پودر 35:1 پس از تقر یبا 55 ساعت متجر به آمورف شدن محصولاتAl2O و 3 MoSi2 شد. پس از انجام واکنش در هر سه BPR ادامه آسیاکاری منجر به کاهش شدت پی ک های محصولات و پهن تر شدن آنها به دلیل ریز شدن اندازه کریستالیت ها و ذخیره کرنش در ذرات پودر می شود . روش های شرر و ویلیامسون -هال با استفاده از الگوهایXRD برای محاسبه اندازه متوسط کریستالیت ها به کار گرفته شد . اندازه متوسط کریستالیت های Al2O و 3 MoSi2 در محصول آسیا شده به مدت 3 ساعت به زیر 100 نانومتر رسیدکلیدواژه ها
نانوکامپوزیت، آلیاژسازی مکانیکی، نسبت وزنی گلوله به پودر، احیای مکانوشیمیایی.MoSi2-Al2O3مقالات مرتبط جدید
- تاثیر خشکسالی بر جنگلهای زاگرس و راههای مقابله با آن به منظور مدیریت پیامدهایمحیط زیست ی آن
- بررسی مکانیزم های تشکیل و اندازه گیری یون Cr۶+ در نسوزهای باطله منیزیا کرومیتی صنعت مس به روش ICP-MS
- صنعت سرامیک ایران و استانداردهای ملی
- ساخت آهنربای باریم ناهمسانگرد برای فن رادیوتور اتومبیل پراید
- تاثیر شرایط زینتر بر ریز ساختار و خواص فرو الکتریکی PYZNT تهیه شده به روش فعال سازی مکانیکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.