بررسی اثر فعال سازی مکانیکی بر تشکیل فاز X سیالون در فرآیند احیای سیلیکوترمال و نیتریداسیون
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هشتمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC08_094
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 975
نویسندگان
دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد،
دانشگاه آزادشهرضا
دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد،
دانشگاه آزادشهرضا
چکیده
سرامیک های سیالونی به دلیل مقاومت به خوردگی و پایداری در دمای بالا دارای کاربردهای صنعتی فراوانی هستند اما به دلیل هزینه بالای فرآوری صرفا در مصارف خاص بکار می روند . سیالون ها در مقایسه باSi3N 4 مقاومت به اکسیداسیون بالا تری دارند اما در نمودار سیستم سیالون، فازxحاوی بالاترین میزان اکسیژن می باشد و به همین دلیل دارای بالاترین مقاومت به اکسیداسیون در بین سیالو ن ها استهمچنین این فاز مقاومت شیمیایی خوبی در برابر فلزات آهنی تا دمای1200 دارد. در این تحقیق از ماده اولیه ط بیعی آندلوزیت به همراه پودرSi و آلومینا و روش احیای سیلیکوترمال ونیتریداسیون استفاده شد و اثر استفاده از آسیاب ماهواره ای در اتمسفر نیتروژن، بر فرآیند سیالونایزینگ مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از آسیاب ماهواره ای همواره عاملی در راستا ی تسریع فرآیند سیالونایزینگنبوده و ناخالصی آهن که از طریق آسیاب و عموما محفظه آن وارد نمونه می شود می تواند با ایجاد فاز نامطلوب فروسیلیکون و یا فاز شیشه حین فرآیند پخت و قبل از تکمیل نیتریداسیون، از واکنش نیتروژن بابدنه جلوگیری نموده و میزان محتوای نیتر وژن نمونه کاهش می یابد. استفاده از آسیاب ماهواره ای با مخزن تفلون و گلوله آلومینایی می تواند علاوه بر افزایش راندمان آسیاب، از ورود ناخالصی جلوگیری نموده و امکان فرآوریx سیالون با استفاده از آندلوزیت و به روش سیلیکوترمال و نیتریداسیون را فراهم نماید.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر خشکسالی بر جنگلهای زاگرس و راههای مقابله با آن به منظور مدیریت پیامدهایمحیط زیست ی آن
- بررسی مکانیزم های تشکیل و اندازه گیری یون Cr۶+ در نسوزهای باطله منیزیا کرومیتی صنعت مس به روش ICP-MS
- صنعت سرامیک ایران و استانداردهای ملی
- ساخت آهنربای باریم ناهمسانگرد برای فن رادیوتور اتومبیل پراید
- تاثیر شرایط زینتر بر ریز ساختار و خواص فرو الکتریکی PYZNT تهیه شده به روش فعال سازی مکانیکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.