بهینه سازی پارامترهای مؤثر در تولید آهن رباهای دائم کامپوزیتی زمینه پلیمری با پایه نئودیمیوم- آهن- بر Nd-Fe-B
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هشتمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC08_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 600
نویسندگان
دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز،
دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز،
دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
یکی از پیشرفت های مهم اخیر در مورد مواد مغناطیسی، پیدایش آهن رباهای کامپوزیتی با زمینه پلیمری است که روش جدیدی در فرآوری و موارد متنوعی از کاربرد مواد مغناطیسی را فراهم آورده است . در این میان مواد مغناطیسی کامپوزیتی زمینه پلیمری با پایه آلیاژهایNd-Fe-Bمجموع ه ای از انرژی مغناطیسی خوب به همراه خواص مکانیکی مطلوب را ارائه داده است . برای ساخت این آهنرباها از دو نوع پودر همسانگرد و ناهمسانگرد استفاده می شود که این دو نوع پودر اساس صنعت آهنرباهای پلیمر چسب از نوعNd-Fe-B را تشکیل م ی دهند. در این پژوهش، پارامترهای م ؤثر در تولید آهن رباهای دائم پلیمر چسب، بااستفاده از پودر همسانگرد یک آلیاژ با ترکیب شیمیاییNd1.8Fe27.8ZrB8.2 شامل اندازه متوسط ذرات پودری، درصد رزین اپوکسی افزوده شده، درصد روانساز استفاده شده، فشار پرس، دما و زمان کیورینگ به روش سیستماتیک مورد مطالعه قرار گرفتند . پودر مورد استفاده در این پژوهش به روش چرخش مذابو به صورت الیاف تولید شده است . در شرایط بهینه، اندازه متوسط ذرات پودری حدود 163μm اندازه متوسط ذرات پودر در شرایط دریافت شده، بدون نیاز به آسیاب کردن مجدد )، د رصد چسب افزوده شدهحدود % 3، روانساز افزوده شده حدود % 0/5فشار پرس معادل 1300MPaدمای کیورینگ معادل 130° و مدت زمان کیورینگ حدود 30 دقیقه تعیین گردیدند . تحت این شرایط آهن رباهای پلیمر چسبی با پسماند مغناطیسی Br=7/89kGنیروی پسماند زدایی ذاتیHcJ= 2/866kOe و چگالی انرژی بیشینه BH)max=5/51MGOe تولید شدند.کلیدواژه ها
آهنربای چسبی/Nd-Fe-B/خواص مغناطیسیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر خشکسالی بر جنگلهای زاگرس و راههای مقابله با آن به منظور مدیریت پیامدهایمحیط زیست ی آن
- بررسی مکانیزم های تشکیل و اندازه گیری یون Cr۶+ در نسوزهای باطله منیزیا کرومیتی صنعت مس به روش ICP-MS
- صنعت سرامیک ایران و استانداردهای ملی
- ساخت آهنربای باریم ناهمسانگرد برای فن رادیوتور اتومبیل پراید
- تاثیر شرایط زینتر بر ریز ساختار و خواص فرو الکتریکی PYZNT تهیه شده به روش فعال سازی مکانیکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.