تاثیر تبلیغات و بازاریابی بر اعتماد مشتریان به صنعت بیمه(مطالعه موردی:بیمه عمر سامان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی ویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه: رضایت مندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه
- کد COI اختصاصی: INSDEV31_196
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 91
نویسندگان
مدیر بیمه های آتش سوزی، شرکت بیمه سامان، تهران، ایران
معاون اداره نظارت بر صدور بیمه های آتش سوزی ، شرکت بیمه سامان، تهران، ایران
کارشناس مسئول اداره ارزیابی ریسک بیمه های آتش سوزی ، شرکت بیمه سامان، تهران، ایران
چکیده
بیمه عمر یکی از مهمترین و استراتژیک ترین محصولات شرکتهای بیمه دنیا محسوب می شود. در دنیا درصد فروش بیمه های عمر نسبت به سایر محصولات بیمه ای بسیار بالاتر استد. بیمه عمر امکان سرمایه گذاری بسیار مناسبی برای شرکتهای بیمه ایجاد می کند، زیرا بیشتر خسارتهای این محصول به خصوص از نوع بیمه عمر و سرمایه گذاری، قابل پیش بینی و زمانبندی است. در تحقیق حاضر به تاثیر تبلیغات و بازاریابی بر اعتماد مشتریان به صنعت بیمه در بیمه سامان پرداخته است. تحقیق فوق از نظر هدف، کاربردی واز منظر روش، توصیفی-پیمایشی میباشد. تعداد نمونه،۳۸۴ نفر از کلیه مشتریان شعبه مرکزی بیمه عمر سامان در شهر تهران که به صورت نمونه گیری تصادفی ساده و براساس فرمول کوکران انتخاب شد که با استفاده از آزمون کلومروف اسمیرینوف ،تحلیل عاملی و معادلات ساختاری لیزرل و آزمون سوبل به بررسی تاثیر بین فرضیه ها پرداخته شد. نتایج تحقیقات نشان می دهد که قدرت رابطه محاسبه شده در تمامی متغیرها مقدار قابل قبولی محسوب می شود. همچنین آماره آزمون نی بزرگتر از مقدار بحرانی t در سطح خطای ۵% یعنی ۹۶/۱ بوده و نشان می دهد همبستگی مشاهده شده معنادار است. بنابراین با اطمینان ۹۵% تمامی فرضیه ها به اثبات رسید و در پایان تاثیر تبلیغات و بازاریابی بر اعتماد مشتریان به صنعت بیمه در بیمه عمر سامان تایید شد.کلیدواژه ها
تبلیغات، بازاریابی، اعتماد مشتریان به صنعت بیمه، بیمه عمر سامانمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.