کىترل فرآیىدهای غیر خطی صنعتی از راه ترکیب کىترل مدل پیش بین و الگوریتم بهینه سازی PSO (مطالعه موردی، کنترل سطح سیستم چهار تانک)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس سراسری سیستم های هوشمند
- کد COI اختصاصی: ICS11_236
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1044
نویسندگان
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
چکیده
در این مقاله یک روش ترکیبی از کنترل مدل پیش بین و یک الگوریتم تکاملی جهت کنترل بهینه سیستم های غیر خطی با دینامیک آهسته و کند ارائه می شود. ابتدا سیستم غیرخطی حول نقاط کار مطلوب خطی سازی می شود و به کمک این مدل خطی و به ازای یک افق معین، حالت های سیستم پیش بینی می گردد. سپس با انتخاب ورودی های مناسب در طول افق کنترل می توان خروجی های سیستم را به صورت بهینه در طول افق پیش بینی به سمت مقادیر مطلوب میل داد. این کار بگونه ای صورت می گیرد که متغییرهای حالت سیستم ورودیها از محدوده های مجاز خود تجاوز نکنند. در روش پیشنهادی برای حل مسئله بهینه سازی مفید در کنترل مدل پیش بین، از الگوریتم بهینه سازی اجتماع ذرات (PSO) به عنوان الگوریتم تکاملی استفاده می شود. در این مقاله مسئله غیرخطی کنترل سطح سیستم چهار تانک، که یک مسئله معیار در سیستم های کنترل غیرخطی می باشد. جهت ارزیابی روش کنترلی پیشنهادی در نظر گرفته شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که این روش به خوبی می تواند این گونه سیستم ها را کنترل نمایدکلیدواژه ها
الگوریتم (PSO) ، بهینه سازی مقید، خطی سازی، سیستم غیرخطی چهار تانک، کنترل مدل پیش بینمقالات مرتبط جدید
- شناسایی ویژگی های سازمان پیشرو در به کارگیری هوش مصنوعی
- قراردادهای هوشمند تجاری در متاورس با هدف خودکارسازی فرآیند تجارت
- Artificial Intelligence-Enhanced Repair Strategies in Online Collaborative EFL Classrooms: Toward a New Paradigm of Interactional Competence
- تاثیر هوش مصنوعی بر کارایی عملیات نظامی اوکراین علیه روسیه
- ارزیابی استرس و اضطراب با استفاده از پردازش سیگنال های مغزی و مدل های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.