شناسایی موانع خصوصی سازی ساخت نیروگاههای برق آبی کوچکدر کشور

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس نیروگاههای برق
  • کد COI اختصاصی: EPGC05_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 855
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام نوروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت، دانشگاه پیام نور شیراز، شرکتسهامی آب منطقه ای فارس

نظام الدین فقیه

استاد دانشگاه شیراز

سیدمحمدحسین کمانی

استادیار دانشگاه پیام نور شیراز

فرزانه نوروزی

دانشجوی کارشناسی حسابداری، دانشگاه ایلام

چکیده

در این تحقیق موانع خصوصی سازی ساخت نیروگاههای برق آبی کوچک در کشور بررسی گردیده و سپس اولویت بندی شده است. برای شناسایی موانع از مطالعات کتابخانه ای و مصاحبه با کارشناسان خبره بهره گیری شده است؛ در نتیجه 5 گروه موانع با 47 زیرگروه شناسایی گردید. گروههای موانع عبارتند از: موانع اداری، موانع مالی- اقتصادی، موانع سیاسی، موانع قانونی و موانع فنی. برای کمی کردن نتایج تحقیق از پرسشنامه 5 گزینه ای با تقسیم بندی طیف لیکرت استفاده شده است. برای نمونه گیری از روش گلوله برفی استفاده شده و نمونه ها شامل کارشناسان شرکت های سرمایه گذار (بخش خصوصی) و شرکت های سرمایه پذیر (بخش دولتی) می باشد. برای اولویت بندی موانع از شاخص درجه اهمیت نسبی و برای بررسی همبستگی بین نظرات دو گروه (سرمایه پذیر و سرمایه گذار) از روش همبستگی رتبه ای اسپیرمن بهره گیری شده است. نتایج تحلیل ها نشان می دهد، گروه موانع سیاسی از بالاترین درجه اهمیت و گروه موانع فنی از پایین ترین درجه اهمیت در واگذاری نیروگاههای برق آبی کوچک 1 دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت، دانشگاه پیام نور شیراز، شرکت bnorozi52@gmail.com سهامی آب منطقه ای فارس 2 استاد دانشگاه شیراز 3 استادیار دانشگاه پیام نور شیراز 4دانشجوی کارشناسی حسابداری، دانشگاه ایلام به بخش خصوصی برخوردارند. گروههای موانع اداری، موانع مالی- اقتصادی و موانع قانونی از نظر درجه اهمیت به ترتیب در بین دو گروه موانع سیاسی و موانع فنی قرار می گیرند.

کلیدواژه ها

خصوصی سازی، نیروگاههای برق آبی کوچک،موانع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.