کنترل آرایش چند کوادروتور با رهیافت راهنما-پیرو با استفاده از منطق فازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: بیست و سومین همایش بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ISME23_569
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 43
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی عادلی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

حسن صیادی

دانشیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

کوادروتور وسیله ای است که در سالهای اخیر به خاطر کاربردهای زیاد نظامی و غیر نظامی توجه محققان را به خود جلب نموده است . کوادروتور وسیله ای با چهار موتور می باشد که هر دو تای آن روی یک میله قرار گرفته اند و این دو میله به صورت عمود برهم قرار گرفته اند. برای اهداف بزرگتر استفاده از چند کوادروتور، ارزانتر از استفاده از یک وسیله یک پارچه تکی است . هدف ما تشکیل یک آرایش خطی از کوادروتورها با رهیافت راهنما- پیرو است . در رهیافت راهنما-پیرو، چند عامل یک عامل را دنبال می کنند. در این کار فرض بر این است که موقعیت و زاویه سرعت راهنما و کوادروتور در دسترس است . برای تحقق این هدف از کنترلر فازی برای کنترل پیرو استفاده می کنیم . از آنجا که سه ورودی و دو خروجی داریم ، دو سیستم فازی طراحی خواهیم نمود. سیستم های فازی انتخاب شده، به خاطر سادگی ، فازی ساز تکین ، مولد استنتاج ضرب و فازی زدای متوسط مراکز می باشد. در نهایت سیستم شبیه سازی شده و دنبال کردن راهنما توسط پیرو محقق گردیده است .

کلیدواژه ها

راهنما-پیرو، کنترل فازی ، کنترل آرایش ، کوادروتور.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.